Wednesday, August 13, 2014

Testimonial Ikhlas Double Stemcell

Hai senahhhh ........ cik melor timbul lagi laaaa hiiiiihihiihhi....... Apakaba senah semoooo???? kite macam biasa lah senah eh. Jap ok jap tak ok, dah namanya orang, adat la kan graf hidup tu turun naik. Haaha..... kerana graf tu la kite nak cite nih.

Masa memula sakit hari tuh, macam-macam ubat kite telan. Macam-macam petua kite ikut. Hummmm.... hampeh. Stabok dok jadi. Lepas tu ada la satu orang tuh dia bagi kite free je sekotak double stemcell. Suka kite tauuuu..... sebab kite tau khasiat double stemcell tuh. Cuma tak mampu beliii...rege mahal sangat tuk kite huhuuhuh......

pinjam dari google

Kite pun makan la double stemcell tu, Masa tu kite makan 1 sachet malam je tau. Nak jimat awak senah eh hahahhaa..... Well u no mi, ai kan suri rumah aje. Gewe ai pula kerje kuli, gaji kire haaariiii. Mana mampu nak beli, rege sekotak boleh buat belanja dapur rumah kite setengah bulan awak senah eeeehhhh..... hihihihi..

Masa tuh double stemcell tak kesan pun pada sakit lutut kite. Tapikan senah kulit kite berubah jadi cantikkkkkk..... gebu gitu. Jeragat pun menipis. Eeeeee suka tauuuuuuu. Betullllll kite tak tipu senah eh. Tak caya????? cuba tengok gambar profail kite tu. Muka baik kaaaaan...... Pastu kite berenti makan double stemcell sebab rasa tak mampu nak beli laaaaa senah.

Lepas tu kan, appointment kite kat spital sampai. klik sini cite gi spital tuh. Kite gi spital dan kompen tentang sakit kite. Maka terpikir la nak makan double stemcell tu balik. Pastukan ..... senah tunggu la n3 sambungan testimonial double stemcell ikhlas dari kite nih. Nak kena gi ambik anak sekolak dulu la. Bye

No comments: