Monday, December 30, 2013

Tukang Urut Wanita 'On Call'

Hai senahhhhh...... sori egen coz terlalu lama menyepi. Memula tu kite diam sebab nak siapkan kain baju kustomer sesambil jahit persiapan sekolah anak kustomer dan anak-anak kite. Hajat hati tuh nak la siapkan semua kerje-kerje jahit sebelum habis tahun 2013 dan  mulakan 2014 dengan projek baruuuu.... Kite hanya merancang Allah juga penentu segalanyer.

Emmmmm....... di minggu-minggu akhir 2013, tetiba je kite tak sihat senah weh. Terkehel urat pinggang daaaa...... In kelantanis word 'nyetok urak pingge' hahahaha....... Bukan teruk sangat pun buat kerja, sekadar kerje-kerje rumahtangga + merempit manja-manja je. Berkebun lamaaaaa....... dah tak buat. Sakit nak datang redo je lah kan senahhhhh........

Uuuuuiiiii......senahhhhh...... terlentang kite di buatnyer. Takde perkataan yang boleh kite taip nak gambarkan kesakitan kite ketika itu. Tido sakit, duduk sakit, makan sakit, mandi sakit, huh semua sakit lah. Tuan pengarah ada gak tolong sapu minyak panas, urut la, tampal kokyot la, punnnn..... tak hilang tambah sakit ade lah. Dah tak tahan sangat kite call tukang urut. Esok petang baru tukang urut boleh datang. 1 hari la kite duk menanggung sakit yang kuat sendirian senah tau. Kasihan dok senah weyyyy......

Lepas kena tenyeh dengan tukang urut baruuuu.... kite boleh bangun. Emmmm.....boleh tahan la sakit masa kena tenyeh tuh tapi hasil selepas tu 'wow' hilang sakit kite senah wehhhhhh...... . Kerana hasil yang sangat bagus kite bagi 5 bintang. Itu kite nyer rasa la orang lain kite tak tahu senah. Terpulang la memasing punyai respon badan okeh.

Peramah tukang urut ni.  Orang kite, asal kelantanise lagi tau senah. Tu yang kite call dia mintak urut. Baru urut kali pertama dengan dia kite dah berani bagi 5 bintang, senah pikir la sendiri, Sebelum nih selalu urut dengan satu akak tuh, orang seberang. Bukan kata dia urut tak sedap, tapi orang kelantan tu lagi sedap senah. Urut orang bersalin pun dia boleh. Kite masa bersalin dulu, duk urut dengan akak seberang tu, sampai la 2 anak ngan dia. Tapi kali nih jumpa tukang urut yang lagi sedap senah weh. Rugi la kalau tak try kan. 

Biasa laa cik melor, kalau benda elok mula la nak kongsi terutama ngan senah yang duduk di sekitar kl sebab tukang urut nih tak nak gi urut jauh-jauh. Maklumlah orang ade keluarga, kerje tu sampingan aje keluarga  lebih utama kan 'same like mi' ahaks. Ini maklumat si tukang urut tu senah iyaaaa....

name : puan noris
tel : 013 2552471
service area : sekitar kl
extra charge : tambang teksi

important note :
  1. sila buat temujanji dulu.
  2. if tak nak bayar duit teksi. Sila datang rumah puan urut sendiri ya.
  3. pastikan anda membayar hasil kerja puan urut. Dosa tau lepas urut tak bayar duit urut dan buat-buat lupa duit teksi.
Urut lelaki pun ade yang best. Yang nih tuan pengarah tau. Selalu tuan pengarah and the gang gi urut kat gombak katanyer hebat juga. Orang kena strok pun boleh baik dengan tukang urut tuh. Cuma tukang urut nih lebih pada urut orang lelaki je. Kalau pompuan nak urut dengan dia kena ade yang teman. Itu syarat dia. Tukang urut nih pula tak 'on call'. Sapa nak urut kena gi rumah dia. Selalu juga tuan pengarah diminta bawa sambil tunjuk jalan orang sakit ke rumah tukang urut tuh senah tau. Nak try kena la buat kire dengan tuan pengarah sebab kite tak banyak tahu pasal tukang urut lelaki nih.

Untuk elak sakit dari berulang, akak cuba menkontrolkan diri agar tidak ganazzzzz lagi dalam melakukan kegiatan harian. Sehinggakan dah berejam-rejam duk taip n3 'Tukang Urut Wanita 'On Call'' nih tak sudah-sudah kih....kih....kih.......... 

Akak cuba acting like anak dara dulu-dulu, everything in slow motion wokeh. Kena jaga senah weh  kalau sakit kite sendiri juga yang kena tanggung. Lelaki nih senang je kire dia, bini tak boleh pakai dia kire cari ganti baru. Dok betul gitu senah weh. Lagi pun 3 jiwa kecil yang masih perlukan belaian dari ku. Ai kan seorang ibu kan..... kan.... kan ....senahhhh.........

Sakit kalau nak datang macam ribut nak pergi slow like tortoise ahaks sepiking lundong. Memandangkan akak masih baru lagi baik dari sakit jadi kite tak boleh lasak sangat. Nanti tak boleh lompat-lompat sambut tahun baru hihiihihihihiihi.........Cuma satu akak heran dalam sakit-sakit tuh 2 pingan nasi boleh habis. Meh-meh belo atu rayo nih hahahha. Bye.

33 comments:

Anonymous said...

Kak melor dok area mano ? Puan nurin bleh ngurut kat kajang dop? Nadiah_chemelan@yahoo.com

Melor said...

nadiah,
akak area s'wangsa. cuba call tanya dia, dia pergi tak ke kajang

Anonymous said...

Akak ada urut lelaki?

Cik Melor said...

puan nurin x urut lelaki tapi akak tahu di gombak ada satu tukang urut lelaki yg hebat . cari n3 pasal urut saraf baca dan bagitau akak nanti kite bagi nombor fon

Wan Fatimah said...
This comment has been removed by the author.
sheita shidee said...

Tq for sharing. .Td dh call makcik nurin,nk wat appointment..Ramah orangnya..will meet her soon!

sheita shidee said...

Tq for sharing. .Td dh call makcik nurin,nk wat appointment..Ramah orangnya..will meet her soon!

Cik Melor said...

sheita
sama2

Aedia Juhana said...

Terima kasih Cik Melor..saya pun dah booking Kak Nurin nextweek..tak sabar nak mengurut pinggang yang sakit jugak ni!..

Cik Melor said...

aedia
dah urut jgn lupa komen best ke tidak urut tuh

chentamimi said...

nk tnye pn nurin dk area mne?kalo kite p urut kat rmh die bley kn?

chentamimi said...

nk tnye pn nurin dk area mne?kalo kite p urut kat rmh die bley kn?

Cik Melor said...

chentamimi
pn nurin duk area pandan indah. Call la dan atur la temu janji ngan dia sendiri. cik melor just kongsi aje.

yulian caston said...

saya tukang urut bukit jalil dan sekitarnya ...sp2 yg membutuh kan urutan seluruh badan ble hubungi sy ditalian 0122082958

andika aqil said...
This comment has been removed by the author.
andika aqil said...
This comment has been removed by the author.
acap hadi said...

Cik melor bole emailkan no talifon urat saraf tak utk lelaki md_ashraff@hotmail.com....dah lama sakit

acap hadi said...

cik melor bole emailkan no urutan saraf md_ashraff@hotmail.com

Anonymous said...

Caj mcm mane?

Zam Ismail said...

bekam angin

Anonymous said...

salam boleh no telefon tukang urut lelaki untuk ayah saya,susah nak cari tukang urut lelaki. email saya di sitihawayapis@gmail.com

Anonymous said...

Brp caj dgn pn nurin?

Cik Melor said...

yang tu kena la call tanya tukang urut sendiri ya

Anonymous said...

Tumpang lalu sat.bagi yang sakit2 badan..lenguh2 kaki..stres..sakit bahagian tengkok dan bahu..nak mengurut x mampu..saya boley urutkan.xletak harga..hadiah seiklas hati..sekadar mampu..sekadar berkongsi sedikit kebolehan yang Allah pinjamkan.watsapp 0182156503.kak mek.sekitar selayang.perempuan sahaja

Siti Kalimah Ghiathuddin said...

salam, minta no telefon tukang urut lelaki. tq

Anonymous said...

cikmelor ade kenala sape tak pompuan yg leh urut lelaki?

John Rembo said...

0142658458

John Rembo said...

0142658458

Anonymous said...

URUTAN TRADISIONAL@URUTAN RELAXING@URUTAN YONI@URUTAN SENSUAL@URUTAN PERANAKAN@URUTAN PERAPAT@URUTAN BUAH DADA
KHAS TUK PEREMPUAN@COUPLE@SUAMI @ISTERI
YG BERMINAT BLH COL 0183600511

zaini Ismail said...

Siti kalimah ni no tukang urut yg siti kalimah mahukn 0189859762

Sezali Mohamad Kamal said...

Sesiapa wanita2 yg mahu urut boleh wassap atau call Riezman.... 0193773165

cik_aizarozita said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Assalamualaikum saya Ada menyediakan perkhidmatan urutan utk (wanita sahaja).urutan selepas bersalin/berpantang area sentul Dan sekitar Kuala Lumpur.sebarang pertanyaan boleh call 013-2096836/018-3636986