Thursday, May 31, 2012

Yoyo Snap Clips


6 hari tak update blog. Sibuk sikit, kerja-kerja projek kedua dah bermula. Akak melor ada masa 2 minggu aje untuk siapkan tempahan tu. Alhamdullilah, semalan akak dapat sudahkan 6 helai ekor guppy. Lega sikit rasa hati. Lain n3 akak melor cuba postkan ekor guppy tu. Apa, senah nak tengok sekarang? Sekarang tak boleh la. Akak belum ambik gambar lagi. Tak sempat la senah. Lepas nih akak melor kena siapkan 6 helai dress beropol, lenggan samba, vest dan lain-lain. 

Akak melor ada rasa sikit susah hati la senah. Tiba-tiba lak kesihatan akak melor kurang baik. Takut la di buat nyer melarat mau terbengkalai kerja akak ni senah. Harap-harap akak melor dapat bertahan dan cuba untuk siapkan. Amanah orang tuuuu senah kena jaga weh.hhh... Akak punya reputasi pun kena jaga jugak senah wey.... Maklum la nak jadi tailor untuk jangka masa lama hahhaha.....

Mesti senah tertanya-tanya. Apa pula kena mengena gambar kat atas tu dengan cerita yang di taipkan. Sebenarnya akak melor nak cite + menayang. Kiranya untuk meriliskan tensen akak melor tika menjahit. Akak buat la kraf sebagai stok untuk kedai maya dan sebagai contoh kraf buatan jemari akak. Kalau senah rasa-rasa nak order pun boleh. Akak terima tempahan juga. Ok la senah akak nak go tu slip now. Tumoro moning-moning akak mas tu wekap. Coz bifor baby wekap akak mas du jahit-jahit hihiihiih. bye.

4 comments:

lovely said...

comel.

Nazayiena said...

Comel2,kreatiflah melor nie....

Melor said...

lovely
tq singgah dan pujian itu

Melor said...

nazayiena
banyak tu tak la. sikit je kreatif nyer