Tuesday, December 27, 2011

Animal Felt Keychain

Salam semua.... hari tu masa sibuk menjahit melor bukan aje buat french hair clip tapi ada juga buatkan keychain dari kain felt serta beberapa snap clip dari felt. Keychain ni semuanya sebagai ready stock untuk CMelor's Shop.
handmade felt keychain Mr Owl
handmade felt keychain Jely Fish
Tak da ilham la nak menulis malam ni jadi kita cuci - cuci mata tengok hasil kerastangan ku ni. Nak lebih maklumat sila la bertandang ke kedai online saya tu. Andainya ada yang memikat hati jangan malu jangan segan email @ sms la melor.

handmade felt keychain Mr Sea Lion
handmade felt keychain Mr Pinggu

7 comments:

Mila@Rimbun said...

samalah kiterrrrr... kekadang terfikir.. hobi ni buat duit or buang duit hahaha.. tetapi bertobat takat lepas membeli, sedar poket kosong, pastu beli lagi dan lagiii waduh

Melor said...

mila@rimbun
hobi yang boleh buat kita papa. asyik keluar aje masuknya tidak. macamana nak hilangkan hobi gini ya??

Zaitun said...

Kak Zai pun kaki shopping selalu membeli kadang2 membazir juga.

Boleh tak kak Zai menempah baju untuk raya tahun 2012.Kain dah beli masa gi bandung tempohari.

Melor said...

boleh' nanti email melor boleh bincang panjang lebar

iizla said...

cantik!!

Melor said...

izzla
terima kasih komen n. singgah

Yati said...

Comel, dan kreatif, Melor!
Hmmm... handphone charm tu kan, bukan keychain. :)