Monday, September 19, 2011

Handmade Love Felt Keychain

Salam semua..... apa melor buat hari minggu yang lepas. Jeng ! Jeng ! melor buat keychain dari kain felt. Dalam sibuk duk layan anak-anak dan juga jemputan rumah terbuka sempat juga siapkan permintaan anak dara ku. Katanya kawan sekolah order keychain.

Untuk tidak menghampakan hati si dara, permintaannya melor penuhi. Anak nak belajar berniaga. Ikut je la asalkan dia tak minta benda yang bukan-bukan. Cuma apa yang berlegar di kepala melor ni dapat ke si dara ku itu menjual keychain-keychain ni.

Sebelum ni si dara melor ada minta melor belikan gula-gula. Katanya nak jual kat sekolah. Yang tak bestnya boleh pula si dara melor joli katak dengan hasil jualannya itu. Bukan apa melor suruh dia menabung dengan hasil kerja dia tu.

Sebagai ibu melor rasa gembira dan puas hati bila melihat ada senyuman di wajah si dara.

p/s : kalau rasa berkenan dan nak order boleh call @ email melor ok.

1 comment:

Yati said...

Comel-comel keychain Melor buat. :)