Thursday, November 17, 2016

Handmade Batu Seremban @ Batu Selambut

batu seremban

Tahun 2016 merupakan tahun untuk cik melor rehat. Erti kata lain rehat dari buat semua aktiviti menjahit, berkebun dan yang sewaktu dengannya. Hanya aktiviti bersama anak-anak je yang dibenarkan sebab tu hanya cerita anak-anak je timbul tahun 2016 ni huhuhuhu.....

Biasalah cik melor dalam sekatan macam tu pun boleh lagi curi-curi buat aktiviti kesukaan dia. Terbaru cik melor jahit 2 set batu seremban untuk customer. Customer nak batu seremban/batu selambut made by cmelor ahak. Nak batu seremban/selambut yang simple design je. Maka hasilnya seperti dalam gambar senah eh.

Cik melor gunakan kain cotton untuk jahit batu seremban. Ada 7 biji batu dan disertakan beg rajutnya sekali. 

batu seremban

Senyum melerek member terima hadiah batu seremban/ batu selambut made by cmelor. Terima kasih kepada customer kite kerana sudi kongsi gambar pemilik batu seremban yang comel. Bye

p/s nantikan koleksi batu seremban made by cmelor di cmelor shop 


No comments: