Saturday, August 6, 2016

Majlis Hari Lahir Untuk Makcik Google 'n' Kawan2

makcik google
makcik google tayang kek frozen dia dulu. Buat kenangan katanya


Pagi sebelum ke sekolah, makcik google posing dengan kek frozennya. Sebenarnya majlis hari lahir ni di adakan kat sekolah makcik google. Buat dalam kelas je. Dikumpul dan sambut ramai-ramai sekalikan dengan majlis hari raya senah eh. Masing-masing bawa sikit sorang makanan dari rumah. Meriah awak senah weh. Sesambil makan makbapak boleh la berkenal-kenalan kan senaaahhhh....

makcik google
kayra kawan yang sama sambut hari lahir

berebut memasing nak potong kek frozen. Terutama bagi gegirl la. Yang tak birthday pun nak potong sama. Sudahnya kek frozen makcik google hancur tercincang hahahhaha.... biasa la kan budak-budak. Itu la indahnya dunia kanak-kanak kan senahhhhh.... 

makcik google
yang tudung pink ni mommy kepada makcik google.

Senah kenal tak siapa yang di peluk makcik google tu. La itu kan cik melor versi baru setelah disuntik semangat oleh founder cony kimora beauty spa. Ada perubahan tak? hihiihhhi....

dunia cmelor
farid,shifa,riseki,mukri,shamil,kayra 'n' makcik google.

Mereka ini la yang diraikan dalam majlis hari lahir siang tadi. Semoga meraka semua membesar dan jadi anak-anak yang cemerlang, gemilang dan terbilang suatu hari nanti kan senah. Amin. Bye


p/s -  untuk makluman mereka yang bertanya-tanya siang tadi. Baju mommy dan makcik google di tempah dari cmelor collection ya.


No comments: