Friday, May 29, 2015

Baju Pengantin Sewa Murah

Hai senahhhhh...... apakhabarrr..... kite biasa llaaaa, siiiiiibuk je. Sibuk yang tak pernah sudah tu la hihihiih. Tah apa-apa la kan cik melor tu. Tapikan hari nih cik melor tak sibuk tau, sebab tu 'Dunia CMelor' ada entri baruuuuu..... ahak.

Senah, senah kitekan nak cite sikit. Wet, wet senah eh, don go away. Ai bukan nak berniaga sekadar nak bercerita. Takut sangat awak orang ni senah ya. Nampak gaya kite macam nak beriklan je, terus awak orang  angkat bontot memasing nak lari. Aisey women u are my fren!!!!!

Senah nak tahu, ada satu page kat facebook tu, baru hari nih diorang joint tau. Tau senah eh apa yang diorang nak meniaga. Diaorang niaga sewa baju. Iya sewa baju pengantin murah-murah. Uuuiiiii cantik senah eh. Iiiiya cantik baju-baju pengantin diaaaaaa..... Nak tarik mata  orangramai punya pasal, di gunanya model hidup.  Berapa la gamaknya diorang bayar kat model tukan senah ya

Ehk ...ehk...ehkkk.... tergangga kite senah eh. Dah la hidup, cantik pula model dia. Cuma kureeeeeng..... sikit je dimata kite nih senah weh. Model diaorang ambil tu sawo matang kulitnya. Sawo matang pong comel la cik melor eyyyyyy...... hahhahha.... Eh senah tak caya ya. tengok bawah betul tak kata kite....

dunia cmelor

dunia cmelor


dunia cmelor

betulkan kata kite, model dia cantik tapi sayang sawo matang. Sawo matong pong ramai orang komen dan like gambar dia. Tapi kite, gambar kite takde sapa pun 'like'. Kecik ati kite tau..

Pissssttttt..... acu tera klik tengok gapodio duk ado di page tu sapanyo duk babak gitu lalu hahahah ... Bye

No comments: