Thursday, September 25, 2014

Osteoartritis - Terapi Kali Ke 4

Hai senahhhh..... tuday morning kan cik melor pergi buat terapi untuk kali ke 4. Mungkin juga untuk kali terakhir. Sebabnya 29/9 ni tarikh kite jumpa doktor semula. Harap-harap la kan doktor tu kata ngan kite "cik melor, awak dah tak perlu buat terapi lagi. Cukup lah dengan makan ubat yang pihak kami berikan" kan bagus gituuuu dok senaheh ahakz......

Masa tercatat di kad pukul 10am, tapi demo tuh suruh kite masuk group pukul 9.30am sebab takde group pukul 10 yang ada group 8.30 - 9.30 - 10.30. Cit demo tuh saloh tulih masa la. Kalau tak kite dah kena sound kaw-kaw. Salah diorang takde lah diorang nak bising.


Terapi kali nih pun kite dapat curi-curi snap gambar. Memasing tengok je kite tekan kamera. Kite buat dekkkkk je. Pedulikan dengan jelingan diorang tu kan senah. Sejak talipon cangih kite klik sini hari tu rosak teruk dan tak bolih pakai lagi. Tamat la riwayat talipon berkamera cik melor. Kite pakai talipon murah je sekarang, kamera pun takde.

So bila nak klik-klik je kite kena keluarkan kamera cap ayam kite tuh. Nampak macam pelik kan. Orang sekarang main klik-klik dengan talipon je, cik melor klik-klik pakai kamera dia hahhahahha....... orang mandang pelik je ngan kite. Ada kite kesah???.

Bagi kite, semua tuh tak jadi masalah. Pedulikan ngan mereka-mereka semua. Yang penting kite jadi diri kite sendiri. Jati diri kena mantainnnnnnn kan senahhhhhh....... hahahahhaha........ Bye.

No comments: