Thursday, September 18, 2014

Libur Bajet - KKKlub

Haiiiii......  berenti kejap duk taip 'hai senahhhh...' sebab ada yang kata boring, ada yang kata kelakar, betul ke gitu senah ehhhh..... Emmmm.... wateve la kan janji u n mi hepiiiiii...... 

Pissttt...pisstttt  kite ada rahsia nak di kongsi senah eh. Rahsia tau jaaaangan... kasi orang lain tau ya hahahhaah.... Rahsia satu tempat bagus dan save bajet untuk bawak anak berlibur time cuti sekolah yang selalu kite pergi. Nak di bandingkan dengan a famosa yang kite pergi hari tuh. Rasanya kat sini lagi rilex la senah. 


Kolam bahagian depan senah eh. Dalam tau, kite tak bagi anak-anak berenang sini. Emmmm..... hihiihihiih...... cantik tak gambar kite ambil.
 
Tak ramai orang. Tak payah nak berebut-rebut. Anak-anak mandi, mak-mak lepak bawah payung menyembang sambil mengunyah hihihihihi...... Bayaran masuk pun tak mahal. Tukang tunggu kena cas rm5. Mandi dewasa rm10. Budak di cas ikut umur rm5 - rm10. Nah mandi la kau orang sampai kecut pun takpa.

Kalau nak pergi kite sarankan pergi lah waktu pagi. Macam kite kul 8 am dah pergi pastu bagi anak main air sampai kul 12 tengahari. Lepas tu balik. Sebab apa kite sarankan macam tu,  Kalau pergi lambat nanti ramai orang dan panas. Nanti anak-anak keluar kolam je semua jadi kelabu asapppppp.... Eeeee... tak suka tau. Nak hilangkan sunburn tuh ambik masa senah eh.

Makanan tak dibenarkan tapi kan senah kite curi-curi bawak masuk hihihihi..... Lepas tu berkelahlah kami ramai-ramai. Selalu la kami berpakat bawa anak memasing waktu cuti sekolah main air ramai-ramai. Seronok awak senah eh.


sebab nak berkongsi dan nak menunjuk-nunjuk kat senah semua betapa gembiranya anak-anak kite main air kite collagekan suku dari gambar-gambar yang di snap. Well u no mi kan. Ai kan ada hobi potograpi gituuuuuu.... Nak menyeneppppp je kerje dia ahahhhh.......


Last sekali before balik, sempat lagi tu snap gambar ngan kuda hitam yang jaga klub tuh. Eh..eh.eeeeehhhh... panjang lebar duk bercerita lupa pula bagi tau di mana tempatnya. KKKlub ada di  Melawati senah ya. Bye


4 comments:

Irul said...

Baru tau kat situ ada tempat kecebus. Ingatkan cuma tempat mabuk-mabuk je.

Mila@Rimbun said...

lorr dekat jer yerr...

Cik Melor said...

irul
tempat kecebus murah yg selalu kite pergi hihih

Cik Melor said...

mila
memang dekat sgt