Wednesday, August 27, 2014

Setem Antik Rama-Rama Tahun 1970

koleksi setem
 
Hai senahhhh.......edisi tayang lagi. Kali nih kite nak tayang setem motif rama-rama keluaran tahun 1970. Setem di terbitkan pada 31 ogos 1970. Setem nih sangat cantik dan sangat kite sayang. Tapi sayang kite masih belum dapat nak mencukupkan set setem nih. Kite belum ada yang rege rm5 dan rm10 hengget tuh. Almaklum la kite ni jenis pengumpul setem tangkai jering, sayang nak keluar duit awak senah eh kih...kih...kih.....

Kalau dulu, masa sekolah kite tukar-tukar setem ngan geng setem. Sekarang nih dah tua ada ke geng yang boleh tukar-tukar setem nih. Kalau ada kite nak la main tukar-tukar setem. Kite ada banyak setem  motif rama-rama nih. Sapa nak tukar boleh email kite ok. Bye.


2 comments:

Mila@Rimbun said...

budak2 sekarang ada lg tak yg kumpul setem erks

Cik Melor said...

mila
budak skrg ada tapi x ramai. budak tua mcm ai pun ada tapi tak byk coz ini hobi antik but ai like kumpul ini setem coz boleh buat harta pusaka hahahhah.....

baby apakhabar?