Saturday, May 10, 2014

Baby Carry Rocking Chair - sold

Hai senahhhh...... eh napa lariiiii.....boring ya. Mesti ingat cik melor nak beriklan lagi. Hahhahah.... memang pun kite nak beriklan. Senah jangan la boring. Bantu la kite, dengan membaca iklan nih sesambil war-war kan pada sesapa yang berinterested dengan bebarang yang macam kite tengah iklan ni. 'Hari nih sedari tolong saya, esok-esok saya pula tolong sedari'  hihiihihih.....ingat lagi tak dailog tu????? 

Masa baby kite lahir dan kite nak bergerak kemana-mana, kite letak baby kite dalam carry rocking chair nih. Lepas tuh kite letak carry rocking chair ni atas seat depan sebelah pemandu. lepas tu ikat dengan seat belt. dan kite drive le kereta kemana kite nak pergi. Sehinggalah baby kite besar dan boleh duduk sendiri, kite tukar ke car seat yang kite iklan semalam.  Senangkan bila cukup semua accessories baby. 

Kite sanggup melebur duit beli benda-benda gini, sebab tuan pengarah selalu takde dan kite kena bersendirian menghandle anak-anak. Untuk kesenangan kite dan keselesaan serta keselamatan anak-anak kite rela senah eh. 

ciri-ciri keistimewaan carry rocking chair nih macam nih'
  1. boleh jadikan tempat baby tido dan di goyang-goyang macam buai.
  2. letak baby dalam nih waktu jalan-jalan dan tetiba kite nak makan, baby dah ada tempat selesa
  3. penganti car seat untuk baby  yang belum boleh duduk.
  4. ada storage untuk simpan lampin 
  5. ada tali pengikat baby tak bagi baby jatuh
  6. ada awning halang panas
  7. yang penting kondisi carry rocking chair masih seperti baru.

- Baby Carry Rocking Chair
- used item
- good condition - 10/10

sekiranya berminat boleh la menghubungi kite melalui
email - duniamelor@gmail.com
sms - 0139054547

No comments: