Friday, May 9, 2014

Baby Car Seat - sold

Hai senahhhh..... Jangan boring ya. Lagi nak menjual nih. Selagi tak habis koleksi baby kite nih, hari-hari laaaa...... senah mengadap iklan kite hiihihhihi...... Sori jangan marah cik melor lab u all lah. 

Dalam banyak-banyak barang baby kite, car seat nih lah yang paling kite sayang. Kenapa kite kata gitu???... sebabnye, kite rasa berbaloi melebur duit beli car seat nih, walaupun rege car seat, masa nak beli tu terlalu mahal. Tak sangka car seat ni ada banyak kehebatan. Macam masa kite drive kete, anak kite elok je duduk tak meragam. dari umur baru boleh duduk hingga lah umur empat tahun mereka melekat kat atas car seat tuh. Caya dak senah eh. Aaaaa.... itu tandanya  car seat tuh sangat bagus kan senahhhhh......

Mungkin ciri-ciri yang di miliki yang menyebabkan anak-anak kite selesa duduk atas car seat nih. Cik melor senaraikan ciri-ciri dia ya senah.....
  1. reka bentuk car seat tak sebabkan baby jadi rimas bila lelama duduk atas dia.
  2. selesa duduk sebab span dia lembut dan tak panas, tak meruap. 
  3. car seat nih tinggi, jadi baby boleh nampak luar kenderaan kiri dan depan bila kereta bergerak.
  4. buatan dia sangat kukuh. Buktinya 3 orang anak cik melor membesar dengan car seat nih. Dan kondisi dia tetap utuh macam baru beli. Kite tak tipu tau. Tiba-tiba kite feeling sad huk..huk..huk...
  5. ada tuil untuk gerakkan car seat tu menjadi tempat tido bila anak kite tetiba je tidur masa kite memandu.
  6. boleh selaraskan tali dia ikut besar anak.
  7. mesra kerusi dalam kereta. Bila pasang di kerusi kereta. kedudukan carseat ni tetap je tak bergerak.
  8. sesuai untuk baby yang dah boleh duduk dan hingga usia mereka 4 tahun.
  9. itu ajelah yang dapat di ceritakan apa yang kite rasa selama mengunakan car seat nih.
untuk dijual

- 'Anakku'  Baby Car Seat
- used item
- still good condition

sekiranya berminat boleh la menghubungi kite melalui 
email - duniamelor@gmail.com  
sms - 013 9054547 


No comments: