Monday, November 18, 2013

Ostrich Costume

Hai senahhhhhh..... tuday ai nak cite tau. Cite kenapa lama ai menyepiiiii tu hari. Gedik je bila tulis macam tuh kan. Well u no mi kan senaaaahhhhh. Ai nih kan kepala gila-gila. Ohhhh... semalam ai tengok movie lama agaiiiinnnnnn..... Tajuk gila-gila. Ai pun dah mula jadi gila-gila sikit bila menulis kih...kih...kih.... Senah tak kisah kaaaannnnn......
 

sebenarnyer kite nak cite dan tayang projek yang kite buat masa kite menyepi tu hari. Masa tuh kite sibuk menjahit dan mood kite fening ahaks......... Senah nampak tak costume makcik google pakai tuh. Aaaaaa....... tu la projek yang kite buat 'ostrich costume' apasal nampak  macam itik kih...kih.....kih..... 

Costume tu untuk majlis graduation my hero nanti. Ok la kan senaaaahhhhh...... Walaupun tak pernah buat benda macam tuh, tapi kite sahut cabaran so jadi la anak ostrich kacukan hahahahah...... senah tak kisah kaaaaannnnnn......

Senah nak tahu, makcik google dah besar sekarang. Dah 3 tahun ++. Macam-macam akal dah dia ade. Kadang tu menghangatkan hati tapi lebih pada menghiburkan hati mak dia. Apa-apa pun dia tetap jadi kesayangan mak dia. Tengok lah rambut makcik google tu, stillll kontot. Penat mak dia tunggu nak ikat reben huhuhuhuhhu......

Dalam 3 orang anak kite, yang nih le paling mahal kos nak di lahirkan. Walau pun lahir normal bil tetap mahal. Yang paling gemok dia ni lah. Yang paling ngada dia ni lah. Yang paling kuat makan dia ni lah. Yang kentut paling busuk dia ni lah kih..kih..kih........ Kalau di bandingkan ngan my hero tuh. My hero keluar ikut tingkap aka operate lah. Walaupun begitu dia tetap kite sayang. Sapa tak sayang anak senah oooiiiii....... Bukan boleh beli kat pasar malam kan.


walau pun gambar nih rosak. Kite tetap nak tempek gak kat blog sebab suka tengok muka makcik google tu tersenyum. Sebab kite nak kongsi dengan senah betapa comelnye makcik google ngan ostrich kacukan yang kite jahit tuh verangan tetap kena ade hihiiihhihi .

Kite rasa pelik la senah, nak cite pasal ostrich kacukan tapi gi jadi cerita makcik google pulak. Ahhhhh.....kite fening lagi la senaaaaahhhhhh.......Bye

8 comments:

mala said...

job well done!

Nazayiena Ayiena said...

alahai comelnya makcik google dgn costum ostrich,pandai maknya buatkan!

Yati said...

Ok la tu, ada rupa ostrich. :)

ju said...

pandai mak dia jahit..maklumla tukang jahit...sama comel ngn makcik google..huhuhu...kak..saya pun nak hantar baju kat akaklah...bolehhhh????

Melor said...

mala
yup job well done

Melor said...

nazieyana
sahut cabaran.itu lah hasilnyer

Melor said...

yati
emmmm.... ok lah dari x jadi lansung kan

Melor said...

ju
kecil tapak tangan , stadium kelantan akak tadahkan. sila-sila.....