Saturday, October 19, 2013

Bunga Telur Tisu

Hai senaaaaahhhhh...... soriiiii...... jangan mareeeee..... biasa la kan kite nih, kadang mood ok kadang mood ke laut. Time ok, rasa macam bertenaga sangat. Dalam kepala macam-macam benda duk ade. Idea la kata kannnnnn. Bila time mood ke laut buat ape pun x jadi. Tulis blog sekerat jalan, buat itu ini semo tak abissss. kata orang tua 'sekerat jalan je kerja nyerrrr'. hummmmm..... nak wat macamana kan senahhhhhh.... Sabar je lah awak ya

Hari nih kite taip pendek je setori kite tau senah. Sebab cik bakal pengantin tuh talipon semalam mintak update terkini bunga telur dia. Jadi kite tempek gambar bunga telur bagi cik bakal pengantin tengok . Senah pun boleh tengok sama. Sebenarnyer bunga telur ni dah lama siap tapi, tu lah kalau mood tu dah ke laut, senah faham-faham aje lah


nih bunga telur di buat dari kertas tisu dan di hias simple ikut bajet cik bakal pengantin. Ade 2 kaler, oren dan kuning semuanyer duk ade dalam 150 batang.  Pisssttttt.....pisssttttt...... penat gak la kerja buat bunga telur ni.

yang nih akak nak tayang dan tunjuk kat cik bakal pengantin dan senah semoooo..... bahawasanyer bunga telur hasil jemari akak tu dah akak masuk dalam kotak. Sib baik hari tuh akak gi kedai bunga. Nampak ade kotak yang tuan kedai nak buang. Akak ape lagi terus angkut bawak balik. Kalau tak mau pening jap. Mana nak cari kotak senah wehhhhh....



yang nih pun permintaan cik bakal pengantin + nak menayang kasut baru akak melor kat senah hihiihihihih......  Nanti lain n3 akak cite pasal kasut nih ya senahhhhhh.... 

Masih ade 1 set lagi bunga telur yang belum siap akak buat. Betul lah macam kata orang tua-tua, bila mood takde semo kerja sekerat jalan je jadinyer. Bye



No comments: