Wednesday, September 11, 2013

Seluar Tidur Raya + Ha.....ha....ha....


Hai senahhhhh..... hihihi.....hahahah... terpublish n3 tak siap hihihiiih...... lagi sekaliiiiii. Petang baru akak terperasan n3 tu terpublish. Hissssh.... ni la pekdah nyer kalau jakun guna laptop. Tuuuuu...la sebabnyer akak kurenggggg.....suka nak guna laptop. Tuuuuu..... la sebabnyer akak suka dan setia dengan pc tuoooo........kesayangan akak tu. Kih....kih....kih...... buat malu akak jeeee. Senah tak kisah kannnnnn........

Sebenarnyer senah akak nak karang cite baru untuk senah, tetiba je kepala akak blankkkkkk tak nampak apa. Di tambah lah dengan urusan keluar masuk hantar ambik anak sekolah, campur sekali karenah makcik google. Tu yang jadi lagu tu tuh. Senah tak kisah kannnnn..... ahaks.

Tak de ape istimewa sangat pun sekadar nak menayang projek masa sibuk-sibuk siapkan baju raya tu hari. Ni la projek yang mencelah. Jahit seluar panjangggggg.... senah. Akak tak kisah pun kena siapkan projek mencelah cam gini janji masuuukkkkk....... hihiihihih

Dalam projek mencelah tu ade gak akak jahit kan 2 helai blouse ala-ala cardigan. Tapi sayang lupa ambik gambar. Rugiiiiiii....... rugi kalau tak boleh la akak menayang kan senahhhhhh....... perasan tak habis-habis

Untuk cover malu sebab terpublish n3 tak sudah tu, terus otak akak dapat berfungsi dengan baik senahhhh...... Terus akak karang cite nih hahhahahahah......senah tak kisah kaannnnnn...... Bye

6 comments:

Mila@Rimbun said...

cotton ker tuh melor?

Melor said...

mila
yup cotton bidang 35.

ummuaidan said...

cantiknya seluar tido raya nie..nak tempah bulih?

Melor said...

ummu
bolehhhhhh... ape salah nyer. tentu selesa baby pakai

Bie Hyunn said...

Ada no tepon nk wssap...minat gak

Cik Melor said...

bie hyun
fon number ? ah segan nak tulis sini. hiihihiih. email je lah ya.tq singah n hepi new year. Up wassap kite takdeeeee