Monday, February 18, 2013

Awak Kejam Tauuuu.....

Gerammmm je kite rasa tau. Lepas post n3 nih terus pc tua akak tak boleh nak masuk tenet. Haiyooooo...... dia meragam lagiiiiii..... bukan pc tua akak melor yang sakit tau tapi unifi la punya hal. Kejam betul la awak nih unifi oooiii..... salah anak tekan pun tak boleh, tak tutup line pun tak boleh  sikit-sikit nak hang.... sikit-sikit nak hang.  Tau tak awak, orang kat sini kalau tak leh mengadap pc rasa macam buta dunia tau, rasa macam katak terperangkap dalam kotak tau. Sian tau kat kite nih tergaru sana tergaru sini, dah rupa beruk kena belacan tau. Kite dah janji nak post sambungan n3 tu. Nanti orang kata kite tipu tau. Tak baik tau buat kite gini. Sedih tau. Geram kite tau. Berapa banyak tau daaaaaa..... hahhahha sesi meluah apa yang terbuku di hati.

Call unifi tanya kut-kut la kena potong mana tau kan senah. Tapi tak mungkin la sebab tipon boleh call out, Hypp tv masih boleh tengok dan yang paling penting tuan pengarah dah bayar bil. Apa lagi yang tak kena???. Tau tak unifi oooiiiii.... cas sekali call customer service tu mahal tau. Tambah-tambah lak kalau nak suruh teknisen awak datang betulkan, nanti awak cas kite rm 50 inggit. Rm 50 tu banyak tau. Kalau akak ni kaya takde la akak kisah kan 50 inggit tu tau. hihihihihihih....... akak meluah lagiiiii

Tuan pengarah balik je terus akak suruh dia betulkan. Tak kire tengah malam pun malam la. Yang penting pc tu ok balik. Tapi tak di layan nyer, member balik lambat penat wooooo...... Tadi pagi akak paksa lagi tuan pengarah suh tengok-tengok kan apa yang tak betul. Ala-ala  pisau kat leher sambil berkata awak betulkan jugak-jugak pc tu sampai jadik kalau tak baik awak berdoa saja. Mati @ hidup awak yang tentukan hiihihiihhi... dahsyat kan. Gini punya orang pun ada daaaa..... Akhirnyer before gi kerja pc akak melor dah ok. So sebagai tanda terima kasih dan minta maaf kerana brutal tadi akak say tu tuan pengarah " i labi u" hihiihihhi........ bye

10 comments:

ummuaidan said...

Hhihihi...demi tenet tu..akak melor nie

MamaDaniel said...

kak.. org kata 4G pun ok.. :)

Nazayiena Ayiena said...

Nasib baik dah ok pc tu...

Melor said...

ummuaidan
tenet punya pasal akka melor boleh bertukar jadi ala2 " bini2 ku gengster" hihiih

Melor said...

mamadaniel
dulu pakai maxis tukar ke unifi sbb dpt tv,tpon free. tak sangka pulak unifi nih byk sogeh, nak terminet unifi kena cukup 2 tahun dulu klu tak kena bayar denda klu terminet dia skrg

Melor said...

nazayiena
klu tak melor nangisssssss

Suzie said...

Melor saya punya x pernah ada problem .24jam on je ....hihii

Melor said...

suzie
itu la. unifi kata saya x pernah off line. sensitif line dia.

HEMA OCTOVIA said...

hihihi...kesian tuan pengarah :)

Melor said...

hema
haahhah nasib dia la kawin dgn kite