Monday, January 14, 2013

Handmade : Double Layer Skirt For Sale

material : cotton linen + cotton corak
pinggang - 19 inci
Labuh - 11 inci
Saiz : 3 Tahun
Harga : RM 35.00
 
" Love Handmade ! Buy Handmade ! Support Handmade " ada sesapa yang setuju dengan akak melor sila angkat tangan huuhuhuuh....... Ku persembahkan satu lagi hasil dari jemari akak melor untuk tontonan pembaca budiman sekalian. Kalau ada yang rasa tersangkut di hati aka berkenan la tu, boleh la email ke duniamelor@gmail.com atau pun mengsmskan ke 013 9054547 untuk pertanyaan atau order ok.

Mari akak melor ceritakan serba sedikit tentang skirt double layer ini ya senah. Akak guna linen cotton dan cotton corak. Tak tebal dan tak nipis., Selesa dipakai anak-anak sebab tidak panas. Sesuai untuk anak-anak yang berusia 3 tahun ya senah. Setiap yang akak hasilkan boleh di katakan masterpiece sebab tak akan ada produk sama walaupun material dan coraknya sama.. Pasti  akan ada sedikit kelainan pada satu-satu produk yang dihasilkan ya senah.

Klik sini untuk tengok hasil jemari akak yang lain ya senahhhhhh. Bye.......

10 comments:

JaSSNaNi said...

cantek skirt tu c.melur..

Mila@Rimbun said...

cantik...

fiqkbe said...

love handmade jgk! ;D

ummuaidan said...

kalo ade anok pompuan nak jgk beli..maknyer nak pakai tak muat

Melor said...

jassnani
time kacih la. nak jual kena buat cantik2 huhuuhu

Melor said...

mila.
time kacih

Melor said...

fikbe
sama la kite ye. pakat-pakat support handmade bagus tuuuu

Melor said...

ummuaidan
hahhahahah. nasibbbb baaadaaaaan

Yati said...

Cantik Melor jahit.
Sekrang ni ada fesyen, skirt 2 layer, depan pendek, belakang panjang. Hehe.. macam-macam.

HEMA OCTOVIA said...

wah! cantik...utk dewasa takde ke?