Monday, March 14, 2011

Shirred Dress Makcik Google

Salam semua.... huh !!!! penatnya, macam lari marathon pula rasanya. Bukan apa sebenarnya Melor pulun siapkan baju untuk makcik google ni haaaaa. Ada jemputan ke majlis kahwin jadi hati tu rasa nak la pakai sedondong dengan my anak dara. Jadi Melor jahitkan baju kurung untuk diri sendiri dan kakak. Lebihan kain tu pula melor buat kan shirred dress untuk my makcik google. Lebihan kain hanya cukup untuk buatkan dress yang simple dan ini la hasillnya .

shirred dress makcik google punya

padankan dengan seluar dari kain lebihan baju sekolah dan ditambah dengan ropol-ropol agar kelihatan menarik dan seksi.

sepasang shirred dress

tuan punya baju.

tayang seluar beropol seksi Uuuuu....

7 comments:

JunAina said...

cantiknya...untung orang pandai menjahit nikan?

Melor said...

junaina
pandai tu la tapi boleh la utk pakai sendiri

Wanda -Maria said...

Beutiful your work,
Best wishes,.....

Melor said...

wanda-maria
thank you for you comment. I like.

faizlily said...

ala comelnyer.... makcik google, baju pun comel...

Melor said...

faizlily
bby semuanya comel. ahli syurga la katakan.

nai said...

comel tu.. baju secomel tuannya