Tuesday, January 4, 2011

Budak Mengandung Anak Tikus - cite tipu

Semasa blogwalking tadi saya terjumpa satu artikle nie bertajuk
"Hati-hati bila pakai TUALA WANITA..."
* copy paste dr blog hasil tangan gadis kampung
Cerita ni sebenarnya dalam bahasa CINA so di translate cerita nie dalam bahasa melayu....HATI-HATI bila pakai TUALA WANITA..check dulu expired date...Kualiti...dan paling PENTING kebersihannya...takot2 ada pulak telur binatang melekat dkat atas tuala wanita tu... Seorang pelajar cina berusia 17 tahun tak taula dr negara mana telah mengalami muntah2 mcm orang mengandung tu la kan ....Beliau seorang kanak2 miskin dan bapanya pula seorang penjual TUALA WANITA...disebabkan banyak tuala wanita yang expired,si bapa telah mengagihkan tuala wanita itu untuk dipakai oleh anak dan isterinya..Almaklumla kehidupanya yg miskin dan kalau buang tu rasanya satu pembaziran kot pada keluarga mangsa tadi...so anak2 dgn bini dia pon pakaila TUALA WANITA tu.....lepas maybe beberapa bulan si anak mengalami muntah,loya tekak mcm orang2 mengandung tu...Dengan segera si bapa membawa anak ke hospital untuk diperiksa apepenyakit anaknya..dan doktor memberi jawapan yang mengejutkan bahawa si anak telahMENGANDUNG.....maka hairanla si anak..dia menafikan bahawa dia mengandung kerana dia tidak mempunyai teman lelaki,masih bersekolah dan tidak pernah melakukan hubungan seks..Scan punya scan doktor memberitahu bahawa terdapat 20 EKOR ANAK TIKUS yang dikandungkan oleh pelajar terbabit...MUNGKIN KETIKA PERIOD TELUR2 TIKUS TELAH DISENYAWAKAN KOT DAN MASUK KEDALAM OVARI PELAJAR TERSEBUT..MUNGKINN!!!!.....doktor terpaksa membuat pembedahan ke atas pelajar tersebut kerana didapati anak2 tikus terbabit telah tumbuh gigi dan dikhuatiri akan memakan kesemua organ dalaman pelajar tersebut....kesemua doktor yang berani sahaja yang melakukan pembedahan itu,...pelajar terbabit kini disahkan tidak boleh mengandung lg kerana mereka telah mencuci keseluruhan dalaman pelajar tersebut kerana dikhutiri dijangkiti virus tikus yg kotor itu...
Moral of the story.......
*NAK BELI PAD TU CHECK DULU EXPIRED DATE..*MAKE SURE PAD YG DIBELI TU BEBAS DARIPADA KOTORAN ATAU TELUR2 BINATANG..SILAP2 KANG ADA TELUR LIPAS BERANAK LIPAS LAK LEPAS NI...*SAMA2 MENJAGA KEBERSIHAN DAN MEMASTIKAN KEJADIAN SEPERTI NIE TAK TERJADI ...

ATTACHED DUA GAMBAR ANAK2 TIKUS TU SELEPAS PEMBEDAHAN DILAKUKAN...




11 comments:

Yati said...

Menggerunkan. Yati tak pernah check expired date kalau beli pad.
Melor ada call Yati ke? Yati tak beli pun top-up dari semalam, tak dapat nak call balik. Maaf ya.

fiq said...

owh betul ke citer ni? seram tul la. tp gmbr tu mcm anak hamster. siap ada habuk kayu hamster lagi.

zulkbo said...

salam..
????????
????????
????????
apa masaalahnya
budak tu ye..??

Melor said...

yati
kena pakai pad yg diy tu la ni.
ada call tapi tak angkat. masalah tu dah settle dah cuma melor dalam proses belajar camana nak buat banner aje. belum dpt buat lagi. maklum la tua baru nak belajar lambat tangkap

Melor said...

fiq
entah lah betul ke tidak. sbb melor copy paste dr satu blog tu. sbb tgk menarik dan blh tuk di kongsi.

Melor said...

mr zulkbo
masalah budak tu dia mengandung anak tikus aje. hihihi...

Arizakiah said...

tuala wanita ada expired date ke?
Tak perasan pulak..
Geli tengok anak tikus tu...

Yati said...

Melor,
takpe, slow-slow belajar. Cuba je. Very sorry, tak jawap call. Makcik agak sibuk 2-3 hari ni. :(

BUJANG SUSAH said...

huisss.. mcm cerita lawak jer ni kak.. bila masa plak tikus boleh bertelur? tp x tau la kot betul nak jadi mcm ni. Kuasa Allah tiada yg mestahil.

PRP said...

Tikus bertelur?.. walao... nie seng ma.. ma chow aaa..

Kumaran said...

when the rat got lay eggs... hahahaha... rat r mammals... they lay live young...
only birds and reptiles lay eggs...