Thursday, December 9, 2010

Tip Segar Sepanjang Hari

Sumber google

Salam semua..... jom kongsi 10 cara nak sihat cara semulajadi. Tak salahkan kalau kita mencuba.

* mulakan hari dengan berfikiran positive
* lakukan senaman ringan
* atur kegiatan seharian dengan sebaik-baiknya
* sentiasa menjaga kesegaran tubuh badan
* istirehat itu penting
* gembiralah dalam setiap keadaan
* selesaikan tugasan di pejabat
* cukup tidur
* selalu senyum
* banyakkan bersyukur

10 comments:

Cery said...

thanks for the tips..saya dah follow awk.jemputla ke blog saya...bertukar2 info

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

bab cukup tidur tu yang fail tu...


masa utk blogwalking di tengah malam...heeee.

Ayl Aziz said...

bab tido pun saya fail la Melor. Tapi boleh 'curi' tido waktu siang dalam 1/2 jam, kan?
Yang penting, kepala jangan diserabutkan... positif selalu.
Blog awak blom boleh tukar template ye?

MATAHARI said...

Singgah sini...Silalah ambil tag... Kat sini >>> http://matahari71.blogspot.com

tomei said...

hai melor..
telah di tag..ahahaha...

Melor said...

cery
tq tuk awak juga.ok nanti melor singgah blog cery

Melor said...

azrina
melor pun blogwalking malam2 gak

Melor said...

matahari
tq. nanti melor ambik ya

Melor said...

tomei
tq. nanti melor ambik. kena study dulu ni bab2 gini melor blurrr sikit.

Melor said...

aly
tido tu yg penting tapikan melor pun tak cukup tido. belum settle gi masalah kita nanti la sifu balik lu.