Monday, November 22, 2010

Power Root Bagi Freeeee

Salam semua..... Jangan kata barang free tak da yang minat ya. Melor buatkan n3 ni khas untuk kawan-kawan yang suka kumpul benda-benda free. Untuk naikkan semangat dia orang dan bagi tau bahawasanya ada lagi insan lain yang suka kumpul benda free macam mereka. Daku la tu ahaks3. Koleksi ni sebenarnya dah lama dapat. Dah dapat kumpul tiga biji mug pun tapi itu anak sudah pecahkan 2 biji. Bila la power root ni nak kasi hadiah macam ni lagi nak cukupkan koleksi.

beli per'l cafe dapat free mug ni. Suka sesangat

bunga summer time pink cantik kan

cop mohor power root. Yang paling ku suka nampak tak tuuuu *by vantage*

9 comments:

LYaFRINA said...

salam pkenalan....

lya pon dtg sini jugak.. tenkiu yer cz sudi k blog lya..

**gelas tu mmg mcm vantage j kan

MATAHARI said...

wahhhhhh cantik lh.

sekamar rindu said...

salam..

apa khabar melor?
mohon follow ur blog...
jika sudi follow lah saya juga..:)

Rasli Jaafar said...

mug ni sya belom ada..baru2 ni power root ada kuar Mug Doremon free gift untuk Oligo..masih ada lagi..dipasaran.

Rasli Jaafar said...
This comment has been removed by the author.
Melor said...

lyafrina
time kacih

Melor said...

matahari
ya la cantik sbb tu melor syg gat kat mug ni

Melor said...

sekamar rindu
terima kasih follow melor ya

Melor said...

mr rasli
dah lama tak ke kedai sendiri harapkan kawan yg membeli kurang la dapat hadiah