Sunday, November 21, 2010

Sepetang Di Aco

Nasi ayam goreng aco panggilan hero ku untuk jj. Lain yang diminta lain yang dapat. Tak kuasa beratur lama belasah aje la. Rasanya boleh tahan gak.

Budak berdua tu makan nasi ayam kukus. 1 pinggan kongsi 2 orang. Bukan kedukut tapi tak mau membazir. Sedap gak la rasanya. Dia orang suka

ni gaya aku bila keluar jalan - jalan. 1 kapten 3 awak2 tak terkawal dik nun oooiii. Rasanya tak da yang buat macam aku ni bila gi jalan-jalan.

11 comments:

mamawana said...

Salam

Biasa tu 1 kapten dgn 3 awak2. Jgn ketiga2 nak jadi kapten...hihihi

Pn Kartini said...

Salam:)
tak pe..sbb camnilah kriterianya ibu mithali:):)

maiyah said...

hahaha.. comel je dlm kete tolak tu :D

Idalara said...

salam melor
selamat berkenalan..terimaksih singgah rumah kak ida..

biasalah anak2..mcm lagak dan aksi..sabar dan tahan je sebagai ibu..

nidus2 said...

Salam,
Pak Nidus berpengalaman dengan 5 awak2 gentlemen, lagilah haru. Syabas kapten Melor...

sarah-najwan said...

saya biasa buat gtu jugak melor..kalu xbuh dlm troli gak..under control blako..huhu

azana said...

suka negok bebudak kecik ni...huhu

Melor, salam perkenalan...

tomei said...

melor...pernah tak ter'kira'kat kaunter pembayaran anak yang dalam troli tu..kekekeke... sama le gaye kiter bile g shopping...silap haribulan anak pun kena timbun dengan groceries..kekeke

al-lavendari said...

salam.

terima kasih melor kerana sudi singgah dan follow blog saya.

you have a nice blog too !

Kak Rose said...

melor, salam kenal gak, seronok tengok anak2... terutama yg dalam troli tu...

sally said...

Salam perkenalan kembali..

:) Sally dah lepas zaman2 bershopping ala2 Amazing Race ni..hehe