Tuesday, November 23, 2010

Gelas Coca Cola

Salam semua....... tadi melor jalan2 le rumah kawan lama, kawan baru dan kawan yang akan jadi kenalan. Dalam duk merayap2 tu melor jumpa la blog2 yang ada hobi macam melor ni. Iaaaaaaa betuuuuuul melor tak tipu mereka tu kumpul barang free, antik dan macam2 barang lagi la. Tak sangka sambutan pada hobi ini meriah juga. Dulu melor ada rasa sikit malu la nak buat n3 pasal hobi melor ni. Tetapi kini tidak lagi sebab melor dah tau hobi gini pun ramai peminatnya.

Sila tengok gambar kat atas tu ya. Aaaa... tu la koleksi gelas coca cola yang melor dapat masa makan2 kat mcd. Yang warna biru tu promosi biasa dari mcd saja. Yang hitam tu promosi untuk 2010 Fifa World Cup South Africa.

10 comments:

Blues Riders said...

salam perkenalan juga buat melor.
selamat datang utk memeriahkan lagi dunia koleksi yg berbagai dan kadangkala kelakar ini.

mengapa harus malu? tak sabar utk menunggu posting koleksi melor yg seterusnya...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita pon sker..sbb barang free..eheheh

Rasli Jaafar said...

melor kita kumpol je..dah bosan nanti boleh jual he he..

MATAHARI said...

apa nk malunya,bkn kita curi yg org punya.sya suka2

fzi said...

Salam melor...
Waa... best nyer dapat banyak benda pre.. kat bawah tu nampak ada mug power root, ni gelas coca-cola pulak.. satu geng la kita melor, akak pun suka wat koleksi benda2 camni..:)

Melor said...

blues rider
terima kasih. selalu2 la ke sini ya.

Melor said...

rose
yg free tu la best sesangat

Melor said...

mr rasli
da ke yg nak membelinya?

Melor said...

matahari
lum pernah wat cam ni. sbb tu segan skt.

Melor said...

akak fzi
tu la melor ni ada byk kesukaan. Nanti melor nak tunjuk kat akak botol rempah recycle melor. selalu2 le ke sini ya