Monday, November 8, 2010

Koleksi Mawar Biru

koleksi mawar biru dari dutch lady

fokus kat bunganya kasi nampak jelas. cantikkan

cop dari dutch lady. untuk membuktikan ku tak tipu. hahaha....

Salam semua...... hari ini dalam sejarah berblog aku cmelor telah berjaya menerbitkan 2 n3 dalam sehari. Mesti ada yang akan kata setakat 2 n3 apa ke hebatnya aku lagi banyak. Itu orang lain. Ini cmelor yang memang terkenal tak pandai dalam bab mengarang sebab tu la masa sekolah dulu-dulu, melor selalu je kena marah gan cikgu bm. Tapi hari ni entah dari mana datangnya power nak menaip dan memerah otak yang tak seberapa pandai mengarang ni. Maka lahir la n3 pasal koleksi barang-barang free(hadiah). Mesti akan ada yang kata ala setakat koleksi macam tu pun nak tunjuk kat blog aku punya lagi cantik dan mahal-mahal tak kecoh pun. N3 ni sebenarnya n3 suka-suka untuk hiburkan hati kalau ada sesiapa yang nak ikut serta boleh gak lagi la meriahkan. Haih melalut pulak la melor ni ya. Gini sebenarnya melor nak tunjukkan koleksi tak seberapa ni kat matahari. Koleksi ni dari ducth lady . Dulu melor ingatkan kaca tapi rupanya melamine. Walaupun koleksi murahan tapi cantik. Kalau tak caya tengok la sendiri. Cik matahari janji sudah ditunaikan ni lah koleksi barang free melor yang terbaru ok.

6 comments:

mala said...

amboi! bukan main lagi dia, n3 pinggan-mangkuk pulak.. mmg sweet!

MATAHARI said...

Wah cantiknyee

MATAHARI said...

nanti kalau ada lgi koleksi boleh lah kita kongsi2 kan .tak kisah lah barang tu mahal ke tak,jgn peduli apa org nk kata yg pnting kita dpt berkongsi sama.sya mulanya dulu tak minat sgt koleksi2 ni tapi bila dah jumpa blog yg bnyk simpan brg2 lama & brg yg terkini sya pun dah mula berminat.sya paling suka simpan hadiah2 dri nescafe sbb mmg minum nescafe.eeeee maaf lah bnyak plk sya membebel.......hehe

Melor said...

mala
brg free murah je. suka2 geng dgn pengumpul barangan

Melor said...

matahari
melor da bberapa koleksi spt duit, setem, barang free.ni smua koleksi baru saya. masa pindah randah dulu semua koleksi lama melor tinggal kat kg.Jadi koleksi skrg x byk la.

zulkbo said...

salam Melor..
mengenai SEa tak tahu kata keywordO tu say blog anda..saya cuba satu random menggunakan kata keyword "resepi"..ini yang saya dapat...


our number 1 SERP list: OK ! Google still remember you ~ in TOP 1000 SERPWork harder. No pain,no gain. We all have our beautiful future SERP dreams. Go! Go! Go!
Rank ( # 551 ) http://cmelor.blogspot.com/2010/11/koleksi-mawar-biru.html
Title : Dunia CMelor: Koleksi Mawar Biru
Description : Maka lahir la n3 pasal koleksi barang-barang free(hadiah). Mesti akan ada yang kata ala setakat koleksi macam tu pun nak tunjuk kat blog aku punya lagi ...

***seperti kurang memberansangkan..boleh cuba lagi..