Monday, October 25, 2010

Simple Telekung




Salam semua...... hari ni melor nak tunjukkan simple telekung hasil dari jemari keras ku ini. Nah 2 pasang telekung telah siap untuk penghantaran. Telekung yang berlace putih tu order dari kenalan untuk anak bongsu dia. Katanya sebagai hadiah. Harap-harap mereka suka dengan hasil jemari keras melor ni. Telekung berlace pink tu pula milik anak dara ku. Kakak ni walaupun zahirnya lasak tapi jiwanya lembut tak lepas dari colour pink sampaikan telekungnya pun mahu colour pink. Untuk memenuhi hasrat anak dara ku itu maka terhasillah telekung berlace pink ni. Sayang anak ikut je la selagi benda yang diminta tu tak mendatangkan keburukan kan kan kan. Kedua-dua telekung ni melor guna kain cotton. Lace juga dari cotton cuma colour aje yang berbeza. Macam mana, ada tak yang rasa berkenan boleh la calling2 melor ye.

7 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy suka telekung yg simple2 camni

melor juai brapa satu tu utk org dewasa?

Mila@Rimbun said...

wah cantiknya telekung lace pink tuuu

Melor said...

mila rimbun
tq puji. tak la cantik sgt biasa aje.

maiyah said...

cantik le..
kita ni tnggl dekat2 je ;)

Melor said...
This comment has been removed by the author.
Melor said...

rose
rege ya + - dlm rm150. termasuk pos lum gi muktamad tu.

Melor said...

maiyah
rmh wak kat mana nanti boleh le melor gi bederat