Tuesday, October 19, 2010

Peasant Blouse

baby peasant blouse
baby peasant blouse
Baru hari ni boleh di upload kan projek ni. Lambat betul nak buat satu- satu kerja tu. Kat atas tu 2 gambar baju sama tapi tak serupa. Kenapa melor kata gitu sebabnya bila di perhatikan betul-betul ada bezanya. Melor tak mahu la cakap apa perbezaannya nanti panjang meleret pula n3 ni, kan jemu pula yang membacanya. Ada ke yang nak baca ???. Takpa la ada ke takda ke yang baca janji melor happy. Peasant blouse ni melor jahitkan untuk NDA mengunakan dua kain berbeza kualitinya. Gambar atas jahit mengunakan kain berkualiti bagus sikit jadi baju tu beralun cantik dan lembut bila dipegang . Gambar 2 tu pulak melor gunakan kain yang murah lebihan projek-projek lama yang masih bersisa. . Kainnya kasar bila dah kasar dan keras maka baju yang dihasilkan tak menarik la. Baju ni saiz untuk 6 bulan ke 12 bulan. Baju colour merah tu rasanya melor nak letakkan kat CMelor's Shop. Ada yang berkenan boleh la calling2 melor ya.

6 comments:

piewahid said...

salam,
wah... kalau cenggitu gaya jahitannya, bkn sebarang org lah yg menjahitnya ya. alhamdulillah... mcm2 kelebihan yg Allah kurniakan mengikut rezeki masing2.

mala said...

nak! tapi x muat ;-)

Melor said...

mr piewahid
kalau dah boleh "jln2 blog" dah kira sihat tul la tu ya . ni lagi 1 hobi melor.cuma masa kurang sebab da bby.

Melor said...

mala
dapatkan sorang lagi bby girl pastu order la byk2 gan saya ok

Lynn Nasir said...

salam..

simple aje baju utk anak dara bertuah. best buat main, byk angin masuk :p

Melor said...

lynn
lum blm nda pakai gi badan kecik lagi