Monday, April 25, 2016

Let It Go Versi Makcik Google



Hai Senah, tadi kan cik melah duk la mengodek-godek koleksi video dalam simpanan sekali terjumpa benda ni. Video masa makcik google belum tamat pakai pampes hahahhahah.....

Video ni di rakam time demam cerita frozen tu la senah eh. Makcik google pun sama tergila-gilakan si elsa frozen tu. Semuo nak elsa frozen dari baju, selipar, beg, botol air, malah sepender pun nak ada gambar elsa huhuhu... Tak sah kalau takde muka si elsa frozen tu.

Senah kena janjiii, jaaaaangan kasi tau cik melor kite tunjuk video ni ngan senah. Sebabnya kite curi video ni. Naya cik melah nanti kena pok pek pok pek ngan cik melor hahhahaha..... Bye


No comments: