Monday, February 2, 2015

Bulan Kedua 2015

Hai senahhhh...... rindu tak? emmmm.... kite kan rindu sesangat hahhahah.... Sapa suruh awak tenggelam lelama. Sendiri rasa la. Takde sapa pun yang suruh atau paksa kite tenggelam lama-lama. Rentak kehidupan kite untuk tahun 2015 je yang buat kite bagai kelemasan yang amat senah weh.

Dah masuk bulan kedua, tapi kite still tak dapat nak atur masa. Iyaaaa.... atur masa supaya kite boleh buat macam-macam sama macam tahun lepas. Ya lah kite kan di bagiNYA masa 24 jam sehari. So kena la pandai bajet masa supaya cukup 24 jam tu kan senah. Eh napa senah geleng-geleng? tak faham ya. Emmmm kite sendiri pun tak faham apa yang kite tulis kih...kih...kih... lawak tahun baru. Jangan maaaaareee...cepat kedut senah wehhhhh...... ahaks.

Cuma satu yang kite tahu, kite rindu ngan senah semua. So malam nih kite cuba la tulis apa yang patut. Tapi itu idea tak datang pulok. Cut my stim nak menaip aje lah hahhahahha........ But wan ting ai wan tel u 'ai mis u oll lah'. Bye.


No comments: