Wednesday, November 26, 2014

Semalam 25 November

Hai senaaaahhhh... tengahari tadi kan cik melor pergi ke aeon big. Mencari barangan untuk si dara nak pergi kem. Sambil tu kite terus beli kek. Ala kek untuk befday boy.  Eh senah tak tahu ke? semalam 25 november hari lahir hero kite la. Dah nama birthday ada la yang menagih kek. Tak dapat besar cupcake pun jadi la.

Tak kuasa la kite nak beli kek besar-besar. Membazir je tau. Bukan habis makan pun. Cupcake yang kecik tu pun belum tentu habis sebiji sorang makan tau. Lagi pun taik idung kite terlebih masin la senah. Semua benda nak di kira kih...kih....kihhhh....

cupcake

Ini la cupcake yang di beli . Cukup untuk besday 4 orang dalam setahun. Pink sememang nyer makcik google yang empunya besday. Coklat oreo besday boy punya. Purple besday si dara yang punya. Lagi satu tu lupa pula nama apa cupcake tu untuk besday tuan pengarah.

Sorang dapat 1 cup cake untuk birthday memasing. Jimat awak senah eh sekali harung je beli cake besdayyyyy  hihihiiihih...... Memang terlebih masin la taik idung awak cik melor ehhhhh.....

family birthday

senah nampak tak, apa yang kite nampak?. Ada orang yang terlebih hepi dapat cupcake besday dari orang yang besday semalam hahhahha......

family birthday

Masih lagi orang yang sama terlebih gedik sedangkan besday boy kurang hepi. Mungkin sebab tak dapat ikut gi kedai hahahhaha ...

family birthday

Eh masih lagi orang yang sama yang terlebih-lebih hepi. Senah nak tahu siapakah gerangan sidia? Hahhahahah... sapa lagi kalau bukan makcik google kite laaaa..... Bye


2 comments:

Tengku Sofia said...

Happy Birthday! Seronok tengok anak-anak dapat cupcake seorang satu. :)

Cik Melor said...

tengku sofia
tq singgah. mak berkira cuma dpt 1 cupcake je la hihihi