Thursday, July 24, 2014

Balik Kampung Dan Selamat Hari Raya To All Lah

Hai senahhhhh....... lega betul cik melor hari ni tau. Senah nak tahu kenapa? Sebab nyer semalam kustomer kite yang last datang ambik baju diaorang. Dah settle pasal baju orang semua, rasa macam terlepas beban hutang juta-juta tau. Nih nak settle baju raya anak beranak punya pula.

Senah nak tahu lagi, tudaykan kite nak balik kampung tau. Hemmmmm....... kerje-kerje jahit baju anak beranak nampak gaya kena sambung jahit kat kampung. 

Senah nak tahu lagi, kite tengah mood happy nih. Badan aje masih di kl. Hati dah ada di kelate. Tak mahu taip panjang-panjang kali nih. Cuma kite nak wish aje hihihihihiih..

Di kesempatan yang ada ni. cik melor nak ucapkan selamat hari raya dan kite nak minta maaf banyak-banyak, andai kata selama kite berbelog nih ada taipan kite yang menyingung hati kalian semua. Dan terima kasih tak terhingga kerana menjadi pembaca setia blog "Dunia CMelor". Dan lot-lot tangkiu tu my silent reader yang setia terutama sidia yang berada di bumi usa. Terima kasih kali lagi dan selamat hari rayaaa...... Bye


Selamat Hari Raya 
&
Maaf Zahir Batin


2 comments:

TukangKebun said...

Salam Lebaran.
Team members Kebun Bahagia Bersama menyusun 10 jari meminta maaf sekiranya ada salah dan silap harap jangan disimpan

Cik Melor said...

tukangkebun
sama la ngan kite, maaf di pohon ya