Friday, May 2, 2014

'TOLO' Roller Shape Sorter - solo

untuk dijual

untuk dijual

Hai senahhhhh...... apakhabar semueeee.....cik melor macam biasa lah. Ada malamnya dapat tido lena. Kadang tu sampai ke pagi la duk kelip-kelip je matanya. Sabar je lah kan. Dah jemu sakit, baik la dia tu nanti kan senahhhhh...... Tolong doakan sakit kite nih cepat pergi ya senah

Pissst...pissttt......senah o hihihiihihih, kite nak menjual lagiiiii hahahhahha...... kali nih kite nak jual tuuuuu mainan kat atas tu. Sesuai untuk bebudak umur 12 bulan. Benda nih walaupun secondhand tapi masih nampak macam new senah ehhhh...., well u no mi kan senahhhhhh. Ai nih kalau pasal haaaaarta, tak kire murah ke, mahal ke ai tetap sayang. Sebab tu la, walau dah di guna stilllll nampak baru. Cuma satu je yang kite heran, taaaakkkkk juga kaya-kaya cik melor nih walaupun pandai jaga harta kih...kih...kih.....

But senah jangan la cop kite kedekut lak ya. Eh..eeehhhh..... lupa lak nak cite pasal rege dia. Memandangkan roller shape sorter still nampak baru kite nak jual dengan rege rm 50. Ada sesapa yang berkenan boleh email kite di duniamelor@gmail.com atau pun sms kite di 013 9054547 ok.

Keistimewaan roller shape sorter nih macammmm.....  senah tengoh bawah yaaaa......

Rolling Shape Sorter

16cm x 16cm x 16.5cm (L/W/H) / 89410

  • Great as a floor toy or on a table top.
  • Easy opening lids, allow for quick and easy access.
  • Six shapes, 3 at each end, allow for shape sorting and colour matching fun!
  • The individual shapes all rattle, making their own sound.
  • Effortless rolling, adding a further dimension.
  • Encourages manipulation skills, while stimulating baby through sound and movement.

Development skills


Awards



No comments: