Wednesday, October 2, 2013

Bunga Telur Riben - Set Pertama Dah Siapppp..........

Hai senahhh......ni haaaa.... akak melor nak tayang sambil bercerita seperti yang telah di janjikan tu hariiiiii..... Wel u no miiiii, kalu tak menayang tak sah kan ...kan....kan..... So hari akak melor nak menayang lah nih. Ini set pertama kata org putih 1st batch, entah betul entah tidak, hentam saja lah senah weh. Janji u n mi hepi-hepi gituuuu senah yaaaaa........ 1st time nih buat benda alah ni senah weyyyy....Hati tu rasa bangga , kembang pun duk ade sekali .Tak sangka akak berjaya buat bunga telur nih. Tunggu apa lagi mari la kite tennngokkkkkk.......


uuuuiiiiiii......besaq nyer gamborr hihihihihi..... sengaja akak melor tempek gambar besar nak kasi senah jelas nampak. Yang ni posing berdiri ala-ala model miss world gituuuu.......


yang ni posing macam miss world meniarap kat tepi pantai atau tepi kolam hihihihiih....... seksi tak senahhhhh......


tukang ambik gambar nyer duk bergayut kat atas.


yang nih ala-ala miss world duk beratur ramai-ramai, masa nak penamat acara gitu hahahahha.... entah ape ke benda laaaaa yang awak duk merepek  ni labuuuuuui....... Alaaaaa akak saje-saje je merepek, nak bagi senah hepi tika membaca. Sebenarnyer kalau duk tunjuk gambar saja xde cite pun tak best juga kan senahhhhh.....

pissttt.....pissttt...... ade rasa-rasa, ade soalan jange maluuuu boleh email @ sms akak melor ok. Bye

8 comments:

Impian ima said...

cantiknya...pandai betul
awk buat

Melor said...

dah kawin blum. klu dah nanti order gan kite bunga telur ya

MamaDaniel said...

waaaaah.. mmg kelas kak melor... :)

JunAina said...

Cantikny bunga...

Suzie said...

Cantik ni melor. Theme grey pehhhhh meletop

Melor said...

mama danial
tima kasihhhh.....masih lagi duk belajar

Melor said...

jun-aina
time kasih..... kut2ade rasa nak buat anniversary naik pelamin sekali lagi. boleh la roger2 ya

Melor said...

suzie
pehhhh... memang meletop sib baik tak ranap rumah kite hihihihihi