Saturday, July 27, 2013

Kurung Moden Dan Garage Sale Online


Hai senaaahhhh... Lega kite senah weh. Kenapa lega??? tu haaaa.... semalam baju customer yang last dah siap. Hepiiii semacam kite tau. Rasa nak lompat-lompat je. Dah siap tu terus kite call my bff  berkongsi kegembiran ngan dia.

Atas tu akak tempek gambar baju kurung moden untuk tatapan senah semua. Pada yang mintak akak tempek gambar tuh. Awak orang tengok lah puas-puas ya. Ala..... lal.....la...la..... busuk comel. Dah jangan merajuk lagi.

Bila hati gembira, macam-macam benda rasa nak buat. Semalam gak lepas buka posa kite operasi setor. Lama benor duk geram mandang setor tuh. Nak jejak kaki kat dalam pun tak boleh tuuuuuunggang langgang. Semalam sette aaaa...... lega  sungguh senah wehhhhh.....

Eh eeeee..... ada cencorot la 2 ekor........

Rupanyer senah banyak barang elok kat dalam tuh. Akak pun dah lupa dengan benda tu semua. Agaknyer kalau akak buat garage sale online laku tak senah dalam kepala nampak RM hihihihihih...... . Eeee..... kemas setor pun nak cite dengan orang ke. Apa punya teruk akak ni kan. Nak buat camana tu je la cite yang ado buat masa sekarang. Sabar je lah senah yo kih...kih...kih....

Nak cite benda lain masih dalam perintah berkurung lagi. Berkurung la nak siapkan baju-baju tu semua. Kalau tak buat lagu tu mau rumah akak kene serang ngan cat biru senah wehhhh.....

Posa-posa nih rasa ngantuk lak lelama depan pc. Nak gi rehat mata boleh sejam dua. Nanti akak sambung tayang hasil rempit itu lagi ya senah. Bye

No comments: