Monday, May 21, 2012

Aghh.....Lagi Sekali Kena


Nampak tak gambar kat atas tu. Aaaa... tu la perasaan akak melor sekarang. Panasssssss...... . Sapa yang nak di marah nih google atau blogspot. Ahhhh..... tak kira siapa atau apa yang pasti akak tengah hoooootttttt sesangat...... Apa tak nye tengah ralik duk taip n3 untuk kedai akak tiba-tiba template kedai akak bertukar gan sendiri. Hilang semua keindahan blog akak tu. Tunggang langgang semua jadinye. Try buat balik pun dah tak dapat. Akhirnya akak terpaksa la pakai template yang di sediakan blogspot tuh. Huhhhh.... panas betul hati nih.Dah la akak ni golongan lemah tenet. Mau nyer bertahun nak godek-godek cari yang terbaik semula. Sapa tau meh cite kat akak ni kenapa google @ blogspot duk buat kelaku macam tuh. Menyusahkan akak je lah.

8 comments:

Pn Kartini said...

Dugaan dan cabaran seorang blogger..
Sabar yaa..

Suzie said...

sabaq...sabaq melor....

Nazayiena said...

Sabar2 lps nie boleh buat blk perlahan2....

Puteri Nurhayati said...

Ha ah, betul. 21 hb lepas yati nak update blog pun tak boleh, bila entry panjang sepatutnya ada scroll bar turun bawah, tapi tak boleh. Mungkin blogspot tengah buat maintenance tak waktu tu, melor. Mungkin lain kali kalau jadi lagi, tak perlu buat apa-apa seperti edit layout blog, kalau tulis entry, jangan publish, save je dulu. Sebab kang mungkin ada yg hilang. Yati rasa la.

Melor said...

puan kartini
tq. memang dugaan tu

Melor said...

suzie
ai dah sabar la ni. klu tak ai dah nangis tau

Melor said...

nazayiena
ya. melor duk buat balik la nih. malas dah nak cari template luar pakai yg blogger aje lah

Melor said...

yati
betul tu. mayb google tengah buat kerja. tapikan kite yang merana tau