Saturday, December 10, 2011

Tiny Snap Clips

serius aje muka makcik google

Salam semua.... perkenalkan dua model cilik untuk CMelor's Shop. Seorang bernama Nur Dahlia Ayuni aka makcik google dan seorang lagi namanya ialah Nur Hafifah Hanani. Mereka berdua adalah sepupu dan dilahirkan pada tahun yang sama kecuali bulannya aje tak sama.

Mengayakan sepit rambut untuk baby hasil tangan melor. Walaupun tak berambut makcik google tetap nak jadi model. Cantik tak model cilik melor ni?. Kalau ada sesapa yang tengah mencari model, jangan malu jangan segan angkat phone terus call melor. Bersedia bila-bila masa aje hahahha.

sila abaikan latarbelakang tu ya. Hasil kekreatifan anak-anak ku.

Sebenarnya sepit-sepit tu untuk stok kedai melor.Banyak warna yang terdapat dalam koleksi tu tapi tak dapat nak tunjuk sebab photographer malas nak ambil gambar. Gambar yang ada tu pun yang kebetulan diambil ketika kunjungan afifah ke rumah melor.

Tempahan di alu-alukan.
more info boleh la ke CMelor's Shop.

6 comments:

kasihibu said...

hehehee kiut...
dinding rumah kita sama dik ;p

luahfikiran said...

SALAM,
TENGOK GAMBAR, TERINGATKAN CUCU2. BILA BERSAMA CUCU2 NI, RIANG HABIS

Melor said...

kasih ibu
senia nak2

Melor said...

LF
cucu ada berapo org?. nampak gaya melor lambat lagi la nak dpt cucu

Yati said...

Tak sakit ke dia pakai sepit tu. Sebab kurang rambut. Hehhe... tapi tetap comel! :)

Melor said...

yati.
x sakit sbb sepit kat rambutnya je. lagi pun sepit tu di reka untuk baby x le kuat dia punya kepit