Sunday, April 10, 2011

My Labels

Salam semua..... hi!hi!hi! apa-apa pun kena gelak dulu sebelum bercerita. Melor nak menayang 'My Label' walaupun dah basi dan ketinggalan tapi tak pa la dari tak buat n3 langsungkan. Sebenarnya label ni dah lama wujud masa tahun 2010 lagi. Kerana tak aktif melor malu la nak war-warkan. Takut la ada yang kata "perasan" kat I ni. Sekarang melor dah boleh aktif sikit jadi melor tak le segan sangat kalau bercerita pasal My Label ni. Melor perhatikan semua mereka yang ada label akan buat satu n3 untuk menghargai jasa si pembuat atau mungkin juga untuk nak memperkenalkan label masing-masing. Label ni melor buat dengan Cik kucing purple. Jangan marah ya hari ni I dah buat n3 tu tau. Jadi dengan ni rasminya designs kat dalam gambar tu akan mewakili setiap hasil kerastangan ku. (*v*)

6 comments:

AJ.Edrez said...

Hai Melor
I dah lama baca blog ni
Ni 1st time komen
Bagus sbnarnya ada label ni
Semoga Melor terus maju dan rerajinlah update blog yea!

Yati said...

Best la dah ada label! :)
Yati tak de lagi.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak lama lagi ade kedai lak..:-)

Melor said...

aj.edres
time kasih baca blog ini.time kasih juga bagi semangat cuma tang update blog tu susah skt la masa tak cukup la

Melor said...

yatie
buat satu mesti best

Melor said...

rose kedai baru nak boleh operasi semula sebelum ni melor slow sbb susah bby