Thursday, April 7, 2011

Handmade Blank 'n' White Snap Clips


Salam semua..... cantik tak? kalau tak, kena juga cakap cantik kasi sin chan sama melor ok. Sebenarnya melor ni tengah sibuk menjahit nak siapkan tempahan pelanggan. Banyak tu tak da la tapi wajib di siapkan juga jadi kena la menyibukkan diri supaya tempahan tak terbengkalai. Bila makcik google meragam melor dah tak boleh menjahit dan ambil kesempatan buat kerastangan sambil-sambil layan dia. Melor ada buat klip rambut dari kain felt untuk anak sulung melor pakai. Bila buat tu sengaja melor lebihkan untuk letak kat dalam kedaiku. Untuk lebih detail sila-sila la berkunjung ke sana ya. Jangan lupaaaaaa..........

7 comments:

mala said...

assalamualaikum - singgah hantaq award. mai ambik tau. have a nice day!

Melor said...

mala tq. sejak bila pandai main awards ni?

mala said...

sejak pagi tadi hehehe

ibu addin dan nasa said...

salam perkenalan

sayangsayangibu said...

malu betul dgn org yg pandai menjahit nih...

Melor said...

ibu addin n nasa
selamat berkenalan juga. slalu2 la singgah sini ya.

Melor said...

ssi
apa nak malu. melor pun bukan nya pandai sgt menjahit. buat2 pandai je hihihi....