Sunday, April 17, 2011

Handmade Headband Makcik Google

Salam semua..... semalam melor ada buatkan 'headband' dari kain cotton t'shirt. Hajat hati tu nak buat untuk hiasan kepala makcik google yang kurang rambut supaya nampak feminin sikit. Melor ada buatkan clip rambut tapi sayang makcik google tak boleh pakai. jadi melor buatkan headband tu untuk dia pakai. Alang-alang buat, melor lebihkan untuk kedai sekali. Kalau rasa berkenan boleh la ke cmelor's shop ya. Buat masa ni, hanya benda macam ni aje yang melor boleh buat, sebab tak ambil masa lama. Lepas ni makcik google boleh melaram sakan la.

5 comments:

AJ Edrez said...

Ala tomeynye dia pakai headband bunga besar...

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Kalau rajin, macam2 boleh jadi sumber pendapatan. Kan?
My cousin kata nak beli barang kat Cosway. Boleh beri ur cosway mmshp #. Kak G tak berani klik la sebab sistem Kak G anak dah letakkan tighter security ... nnti terus auto off.

JunAina said...

so sweet...besarnya bunga agak2 kalau letak kat tudung cantik tak? buat mcm kerongsang dan klip kat belakang tudung...nampak macam sanggul berbunga...

mala said...

aisey! tak sempat nak tengok terus hujan lebat!

azlina said...

ala tomeinya,,,,