Friday, April 15, 2011

Ayu Tak Saya

kepada CHIK MIMI dan MEREKA yang telah follow blog ku ini dan tak di follow balik sila tinggalkan links anda supaya melor boleh follow balik ya. (*V*)

perempuan melayu terakhir?????

salam semua......Dahlia datang lagi. Sekarang umur saya masuk lapan bulan. Macam-macam yang saya dah pandai buat. Gigi saya pun dah tumbuh. Sekarang saya ada 6 batang gigi yang kiut miut. Jadi saya dapat makan macam-macam makanan yang ibu, kakak dan abang saya makan. Saya juga dah boleh merangkak. Setiap sudut rumah saya nak terokai. Saya juga dah boleh berdiri cuma satu yang saya tak boleh buat iaitu duduk sendiri huhuhu.....

10 comments:

gadisBunga said...

alalala semangatnya diaaaa!!!

mala said...

hahaha masalah tu tak blh duduk balik!

Mila@Rimbun said...

comelnyer dia.. nak cubit2 pipi montelnya tuh

Yati said...

Dahlia comel. Aunty nak dukung boleh? Lama tak dukung baby kecik. :)

Kunang-Kunang said...

Wan comelnya Dahlia, pakai bunga kemboja lagi.

Semoga Dahlia cepat besar dan sihat.

Melor said...

gadis bunga
kuat makan nasi+sup

Melor said...

mala
hihihi........

Melor said...

mila rimbun
melor selalu gigit dia sbb geram sgt2

Melor said...

yati
klu ckp gitu ada can dpt baby baru

Melor said...

kunang2
terima kasih kak ani sbb doakan dahlia