03 February 2011

Krim Coklat Berkilat


Salam untuk semua.....bila buat biskut atau kek coklat tentu kita inginkan salutan coklat yang berkilat dan cantik. Aaaa.....Melor ada cara macamana nak buatkan krim coklat berkilat. Dengan memasukkan sedikit mentega ketika coklat tersebut sudah cair dan di gaul sebati. Selepas itu boleh la digunakan untuk menghias. Selamat mencuba.

8 comments:

JunAina said...

wahhh...sedapnya biskut...

dah setahun oven tersimpan, berabuk...berdebu...

sal said...

cantiknya...
yg putih tu, coklat putih ya..
kteatif sesangat..

gadisBunga™ said...

nice tips! :)

Arizakiah said...

tips yang sgt berguna...thanx...

Cik Melor said...

junaina
kite pun dah lama tak buat biskut. cuma boleh bagi tips utk kilat aje.

Cik Melor said...

sal
ya itu coklat putih

Cik Melor said...

gadis bunga
kongsi2 apa yg patut

Cik Melor said...

arizakiah
sama2