Friday, December 10, 2010

BlogLarian


Salam semua.... n3 ke2 melor hari ni ialah menjawab tag dari cik matahari71 dan tomei. Terima kasih kerana mengetag melor ya.

1) Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/
ok .

2) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)
kerana suka tau kisah2 mereka, tambah kawan, share apa yang patut.

3) Follow Bloglarian
ok.

4) Tag 3 orang atau lebih rakan
http://alamroon.blogspot.com/
http://www.adilaayl.com/
http://rose-lina.blogspot.com/

5) sila beritahu rakan yang anda Tag melalui comment
ok.

6) Tinggalkan link post anda di comment entry ini bersama NAMA BLOG ANDA
ok.

Jangan marah ya mereka yang kena tag.

9 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kene tag..wuwuwwu..thanx. nntikita wat insyaAllah..:-)

yang jauh di sana said...

hai melor...saya datang melawat blog melor hari ni...banyak entry menarik...bagus betul...nak2 pasal nak hilangkan bau teko tu... :)

oh ya...macam mana ya nak tag melalui blog...???

Melor said...

yg jauh jauh disana
buat 1 n3 mcm melor punya @ tanya blog tomei. melor blurrr sikit dalam bab gini

Melor said...

rose
ok

MATAHARI said...

terima kasih sudi jwb tag saya

Ayl Aziz said...

saya kena tag! Terima kasih. Tapi Melor, saya jauh kat Penang ni. Line mobile broadband pun tak berapa best. Nanti saya balik, saya selidik tag Melor ye.

Weyda Yahya said...

nak jalan2 rumah bdk2 123.. jom inta rumah 111..follow anda:)

azzey said...

Melor: mmg bagus bloglarian nih....Saya pon join, senarai ke 72.

Ayl Aziz said...

melor, sebenarnya saya tak paham la blog larian ni huaaaaarrrggggg....