Wednesday, August 25, 2010

Handmade Baby Tights


Salam semua,

Jeng.....jeng.... jeng...... tights untuk baby dahlia. Seronok betul rasanya sebab dapat siapkan projek ni. Melor juga ada buatkan topi untuk baby dahlia. Nanti melor tunjukkan di n3 yang lain, hari ni kita tengok tights ni aje. Melor guna kain t-shirt. Beli t-shirt yang dijual murah kat giant. Sehelai rm5.00. Boleh juga guna t-shirt lama yang tak nak dipakai. Memandangkan melor tak ada t-shirt lama baru pun boleh la. Janji projek melor terlaksana. 3 helai t-shirt dapat buat 6 helai tight. 3 lagi melor buat saiz besar untuk baby dahlia umur 6 bulan nanti. Tights ni cantik bila pakai dengan baju gaun. Ia dapat melindungi kaki baby dari sejuk, calar atau luka bila kita bawa baby kita keluar jalan2.

10 comments:

hazeleyed lady said...

Wow...that's so smart and creative of you....

Pn Kartini said...

aduhaii..kreatifnya...:):)

adilaayl said...

rajinnye Melor... projek langsir saya tahun ni tak pasti berjaya atau tak.

mala said...

cantik la, lepas ni ko buat tights utk aku ye ;-) pssst! aku ada projek nak bagi kat hang...tunggu

Melor said...

mala klu buat tight utk kau abis la t-shirt lelong kat giant tu hahaha.......

Melor said...

adilaaly
jahit jgn tak jahit. airtangan sdiri lebih puas hati

Melor said...

puan kartini
tak le kreatif mana. lepas la utk seronok2 menhiburkan hati

Melor said...

hazeleyed lady
tak kreatif mana. tgk2 org punya dan cuba2 buat utk mahirkan diri

Cik Alejandra Amante said...

alalala comel

Hidayah Zaini said...

boleh buat bisness ni...nk x klu amik tempahan?? (^_^)