Friday, July 30, 2010

I'm Back

Salam semua,

Alhamdullilah melor dah selamat melahirkan seorang puteri pada 20.7.10 hari tu. Agak lama menyepikan diri terasa rindu betul dgn Dunia CMelor dan juga pada kawan2 yg tak pernah lupa bertanyakan khabar melor. Dah lama tak pegang pc tumpul pulak le fikiran ni. Tak tahu pa nak ditaip lak. Pa2 pun dengan ini sukacitanya di umumkan kelahiran puteri kedua melor NDA.

14 comments:

mala said...

welcome back!

Pn Kartini said...

Salam:)
welcome back dear!!
& tahniah dapat baby girl!!:)

Selamat berpantang yaa..:)

Anna Farhana.. said...

i got yr link from seniah.
nak beli mesin sulam mcm kami ker?
jom order,sy yg promote kat seniah tuh.kalau berminat call la.
cikgu hana-0162749504

sy bole train secara percuma kalu awak berminat nak blajar sulam dgn mesin yg hebat tuh!
harga dia 6500.

anyway,congrate for the baby!

fzi said...

alam Melor...
Tahniah dapat baby girl... akak tumpang sukeee...hehe... mesti comel cam mak ngan kakak dia... :)

adilaayl said...

Tahniah cik Melor...

Yati said...

Melor,
congratulations! Dan selamat berpantang! ^_^

Melor said...

mala.
tq wak sbb byk beri sokongan kat kite.

Melor said...

puan kartini
walau hanya kenal dialam maya masih sudi ucap tahniah kat melor. tq byk2. moga satu hari kita dpt kenal di alam nyata lak.

Melor said...

Anna Farhana
tq. Belum blh wat keputusan lagi bila bisness dah jln baru blh pujuk big boss sponsor. Pa2 hal nanti melor call cikgu ya.

Melor said...

Akak Fzi
Tq. Harap hati melor kali ni biar la ikut melor rupa2nya bapak nya jugak yg di ikut. Takpa la janji anak melor sihat.Senang2 boleh la menjenguk kerumah melor.

Melor said...

Adilaayl
tq byk2.

Melor said...

Yati
tq byk2. Tak kuat la berpantang asyik teringin nak makan mcm2. hai pa nak dikata

Kunang-Kunang said...

Salam Melur,

Tahniah atas kedatangan orang baru. Seorang putri. Semoga Melur sekeluarga bahagia selalu.

Lynn Nasir said...

salam,

lynn tak perasan entry yg ni..adussss...

TAHNIAH MELOR DI ATAS KEHADIRAN BB BARU..semoga bahagia selalu di samping keluarga tersayang.

mcm mana pantang? :DDD