Wednesday, November 18, 2009

Susah Hati

Ni nak cerite sikit melor sekarang susah hati sebab computer melor masih tak ok. Walaupun ramai yang membantu masalah belum juga selesai. Mr hubby pun ada membantu tapi tak jalan jugak. Baby pun ada jugak membantu habis kelam kabut computer ibu dibuat ye, Mana nak cari pakar IT yang boleh menyelesaikan masalah melor ni agak ye?. Maklumlah melor ni rabun bab2 computer ni. Nak kata buta masih lagi tahu tekan2 pa yang patut. Kalaulah ada yang dapat membantu," hai betapa senang dalam hati" petikan kata-kata cik ramlee dalam cerita seniman bujang lapok. Melor mula rasa sakit kepala sebab terlalu memikirkan benda ni. Computer ni bila sekali dah pegang tidur malam pun boleh termimpi2. Sementara tunggu masalah di selesaikan pa yang patut melor buat?

* patutkah melor ikut pemandu cute ni ronda2 kl?


2 comments:

fzi said...

Salam melor....
...ikut je pemandu cute tu pi ronda2 kL....hehe

Walaupun blog melor masih baru lagi tapi suka akak baca sume n3 tuh...template pun cantik...tahniah ya... :D

Melor said...

time kasih masih lagi belajar kalu blh nak secantik org lain. sebelum ni asyik jadi silent reader aje. tak blh jadi ni. melor pun teringin nak menimbulkan diri walaupun tak segah blog lain.melor suka hijau jadi selalu msk blog akak. tgk pokok.