18 November 2009

Jom Pusing-Pusing Kotaraya

Pom! Pom! tepi-tepi bas saya nak laluuuuu... hahahha sibujang kita bawak bas. Nak bawa  ibu ronda-ronda pusing KL ya nak.
 
cmelor-family
 
Alahai takutnya ibuuuu. Tengok, kaki pun tak sampai nak pijak brek nak ooiii. Bontot sikit je sangkut tu. Tak 'comfident' ibu anak eh hahha. Bye

2 comments:

fzi said...

Salam melor....
...ikut je pemandu cute tu pi ronda2 kL....hehe

Walaupun blog melor masih baru lagi tapi suka akak baca sume n3 tuh...template pun cantik...tahniah ya... :D

Melor said...

time kasih masih lagi belajar kalu blh nak secantik org lain. sebelum ni asyik jadi silent reader aje. tak blh jadi ni. melor pun teringin nak menimbulkan diri walaupun tak segah blog lain.melor suka hijau jadi selalu msk blog akak. tgk pokok.