Sunday, April 16, 2017

Batu Seremban 55

batu seremban

Tak perasan, rupanya banyak dah kita duk buat batu seremban ni. Batu seremban  corak bunga oren ni yang dah ke 55 rupanya. Tapi kita jarang post  senah kan. Kenapa?? kena bagi tahu sebab juga ke? kena ke senah eh. Ok la sebabnya cik melor selalu lupa. Lupa nak snap gambar batu-batu seremban tu sebelum bagi ke customer hihihih..

Untuk batu seremban yang ke 55 ni, kita tak lupa dan sempat snap gambar walaupun buat dalam keadaan tergesa-gesa huuhhu. Terima kasih la pada puan yang mengoder batu seremban  hasil jemari kita. Terima kasih daun keladi, esok-esok oder la lagi. Tak oder batu seremban pun takpa. Oder la benda lainšŸ˜€

Awak, awak nak tahu, selain menjahit, berblog, macam-macam kraf ada kita buat tau. Tak caya? Cuba tanya senah-senah yang duk follow blog dunia cmelor mesti diorang tahu. Mesti diorang  cakap kita betul kita tak tipu hahhaha..

Pissttt... pisst... sebenarnya kita nak tayang  batu seremban hasil jemari kita. Biasalah cik melor hobi dia suka taayng-tayang. So kena la tayang, mana bulih tak tayang kan senahhh haha. Bye

* nak oder batu seremban kaluuu,  jangan lupa whatsapp tokey batu seremban di  017 6430301 ya


2 comments:

Mila@Rimbun said...

tayang jangan tak tayang cik melor hihihihi

Cik Melor said...

mila
tayang mesti tayang hahhaah