Friday, February 19, 2016

Harian, Kawalan, Asrama Penuh @ MRSM

Hai senahhhh..... lama betulkan cik melor tu tak update blog dia. Hari ni cik melor bagi keizinan untuk kito update blog dio. Kata cik melor "awok buleh tulong update blog ambo dok, sie la ko pembaca blog Dunia CMelor tetap setia duk masuk baca walaupun lamo tak update cite baru. 

Kata cik melor lagi, ado tu sore silent reader blog Dunia CMelor yang sangat setia Tiap-tiap hari masuk dok baco blog Dunia CMelor.

Raso sie mari, kito pun setuju la. Tapi gak kito pulok takdok cito nok setori hahahhaha..... Tak po la kito setori mengumpak-gumpak perihal cik melor senah deh.

Kito nok royak vi sie sungguh la dengan cik melor tu. Yo la , tok sie bakpo, tuh, dok tengoh melayan perasaan sebabnyo anok daro cik melor kini makin jauh dari dio senah eh.

Hari tu masa anak daro dio duduk di asrama sek aminuddin baki bulih la dia buat alasan macam-macam nak gi ke asrama. Tapi loni cik melor, tok lih doh wat alasan lagi nok gi tengok anok duk asrama.

No more kain susun biru, no more hantar barang tertinggal no more itu, no more ini hahhahahah....

hari pertama hantar ke asrama putri aminuddin baki

minggu pertama gi melawat di asrama putri sek aminuddin baki

 view kl dari koridor asrama putri sek aminuddin baki

Tamat la kisoh asrama putri aminuddin baki. Merasalah jugok anok dara cik melor duduk asrama dan belajar di sekolah hebat dale kl selama sebulan lebih. 

Bermula pulok kisoh hidup dan belajar di MRSM.  Senah nok tahu anak dara dia dapat masuk MRSM. Mrsm jauh pulok tu. Nun di negeri cik siti wan kembang. 

Dale negeri cik siti wan kembang mrsm tu teletak di hujung sebelah atas negeri kelantan. Dok ke jatuh sieeeee ko cik melor tu. Bukan dekat-dekat yang bulih seje dua pulah stereng keto nok sapa eemmmmm....

Kalu nok main lalu kut awan biru gak mupuh la palo cik melor nok cari duit wat tambang dua hala gi mari gi mari. hahhahah...... pehe dok gapo hok kito taip ni senah heh.
 gambar kaki geng cik melor nok terebe ke negeri cik siti wan kembang nok gi pekso ukkm

selepas ujian ukkm untuk masuk mrsm di mrsm tumpat.
Rilex sekejap hirup angin pata geting

 Pagi sebelum bertolak gi mrsm tumpat untuk pendaftaran 15/2/16

di tempat pendaftaran, mugo buke rozita chewan maka takdok lah ore yang tukang pukul gambar.
Sendiri pukul tok berapo comel eeeeeehhhhh kato cik melor hihihihi.....

Gambar sebelum balik takdok senah eh. cik melor oyak sebab dia letih dok ohhhh..... dio terlupa nok pukol gambar buat kenangan hahhahahah...... Bai



2 comments:

Yati said...

Tahniah Melor, anak dapat masuk MRSM Tumpat. Jauhnya dia.. Melor kena selalu balik kampung ler ni. :)

Cik Melor said...

yati
terima kasih. sedih cik melor ni