Wednesday, September 2, 2015

Oh!!! Mai Gotttt

dunia cmelor

Hai senaaaaahhh...... hari ni kite muncul lagi la. Senah nak baca cerita tak? cerita pasal sel-sel otak tak berhubung part II haha. Eeeeee..... senah eh siyeeeee kite oyak buuuiiiii.... Meme siye lah. Siye ko cik melor kite tu.

Kite suka sangat bercerita tentang cik melor nih. Dalam erti kata lain ngupak ko cik melor hihihi. Tak pe cik melor tu tak maroh kalu kite hok ngupak ko die. Suko baru dio. Kata dio bulih jugok di kupo pahala ke akhirat nanti. Emmmm    doh bulih wak kiro nga cik melor  tuh hhaha.....

Cik melor ada la mengadu ngan kite senah eh. Kata cik melor masalah ni, kalau nak datang tak payah di jemput pandai betul di cari jalan sendiri datang rumah. 

Senah nak tahu, satu hari tu cik melor gembira sangat sebab bulan september dah dekat. Habis september dia akan merdeka dari bebanan yang di hadapi. Tapi ke siyeeeee.... ko cik melor, rupanya bulan oktober pun masalah tak habis lagi. Tambah terus ke bulan disember senah eh. Siye ko cik melor tu kan senah. 

Sebab tu la cik melor jarang taip blog dia loni. Dia penat campur serabuk perut serabuk palo otok. Tapi ada elok juga cik melor tu bermasalah dengan cara itu bulih la kite ambik alih blog dio hahahhaha.... cerdik dok kite senah eh 

Wak ko dio serabuk sebab di kelilingi masalah, senah tengok la cik melor pakai selipar pung dah lain sebelah masa keluar hantar makcik google gi sekolah hahhahaa.... kelakar kite rasa. Cik melor lebih la lagi, malu dio usah di kata la.

Cik melor kata dia hairan kenapa ada lelaki tu asyik pandang dia je masa dia hantar makcik google gi sekolah. Cik melor buat dekkkkk le ja. Dalam hati cik melor 'agaknya jantan ni nak ngorat aku kut' hahhahaah tetiba cik melor terperasan.

Dah sampai rumah baru dia perasan rupanya selipar lain sebelah daaaa........ hahahhahahha. Bai




1 comment:

Mila@Rimbun said...

apa yg serabut sgt otak cik melur tuh sampai selipar pun lain sebelah, nasib baikler pakai selipar.. kalau berkaki ayam jer kikiki