Wednesday, April 23, 2014

RM10.00 - Koleksi Duit Lama Untuk Dijual

koleksi duit lama

Hai senahhhhh..... cik melor ni banyak hobi tau. Maklum laaaa surirumahtanggeeeee......  Takde benda nak buat bila laki gi kerja hahhaha..... Kite buat la hobi bagi penuhi masa yang adeee..... Salah satu hobi kite tuuuuuu dia, senah tengok la gambar kat atas tu. Hahhahahah..... jangan gelak wehhhh....... Walaupun kite fomfuan kite pun minat barang antik macam nih.

Kite kumpul tak banyak duit lama nih, tapi ade lah juga kata orang tuh. Boleh la kite tatap bila kite rasa boring. Sejak 2 menjak nih kite rasa dah tak minat nak kumpul duit lama tuh. Kite rasa nak jual lah. Kalau ade sesapa yang rasa berminat ngan duit koleksi kite nih. Boleh la email atau sms kite iyaaaa.....

Email kite - duniamelor@gmail.com atau sms kite di 013 9054547.  Sms je tau hihihihi......

Kalau nak tengok koleksi duit lama kite yang lain, selalu-selalu la singgah blog cik melor. Nanti kite update satu-satu benda yang kite nak jual tau..... Ingat tu ya 'singgoh sokmo deh'. Bye


No comments: