23 September 2013

Membuka Salur Darah Tersumbat


Hai senaahhhh..... masa akak merayap - rayap macam lipas lak diri ini hihihihhi....... duk baca berita, cite, dan, dan, semua lah. Kite jumpa artikel nih. Emmmmm....... rasa nyer elok ni kalau di kongsi. 

Orang ada-ada takpe la klu kena sakit nih. Deme banyak duit bulih terus buat operesen. Bagi golongan yang semacam aaaahkak nih kasihaaaannnnn....... jenuh le nak korek, nak gali duit untuk belanje operesen. 

* Ini cara rawatan alternatif untuk membuka atau meluaskan salur darah yang tersumbat di jantung. Oleh itu, sesiapa yang mempunyai masalah jantung tersumbat dan perlu menjalani angiografi atau bypass, bolehlah mencuba rawatan alternatif ini, semoga anda tidak perlu melalui pembedahan bypass tersebut. 

Resepi ini diberikan oleh Vaid Sahab (doktor di Auyervedi) untuk dikongsi bersama.

Bahan diperlukan: 

1 cawan jus lemon
1 cawan jus halia
1 cawan jus bawang putih
1 cawan cuka epal

Cara menyediakan - Campurkan semua bahan di atas dan masak dengan api yang perlahan selama 1 jam (60 minit) atau sehingga bahan campuran ini tinggal 3 cawan. Sejukkan, kemudian campurkan dengan 3 cawan madu semulajadi, dan simpan dalam balang yang bersih.

Minum campuran ubat ini satu (1) sudu makan setiap hari. Amalkan sehingga 30 hari dan rasai perbezaannya. Insha Allah rawatan ini akan berhasil.**

artikel ini akak melor kopipes dari kerengga . Bye